Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam209
Toplam Ziyaret1680416

AK Parti Karaisalı’da çocuklara kitap dağıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova Yeni Seçmen Başkanlığı tarafından ‘1 Kitap, 1 Çocuk’ projesi başlatıldı. Proje kapsamında toplanan 500’ü aşkın kitap Şehit Mehmet Çalışkan İlkokulu’na götürüldü.



Toplanan kitaplar ile birlikte defter, silgi ve kalemler hediye paketi yapılmış halde tek tek öğrencilere takdim edildi.

Sosyal medya aracılığı ile duyurusu yapılan ‘1 Kitap, 1 Çocuk’ isimli sosyal sorumluluk projesine Adanalılardan tam destek geldi. Projeye destek olmak isteyenler Çukurova Yeni Seçmen Başkanı Mücahit Can Öztürk ile irtibata geçti. Devam eden proje kapsamında toplanan 500’ü aşkın kitap Adana’nın Karaisalı İlçesi’nde bulunan Şehit Mehmet Çalışkan İlkokulu’na götürüldü. Toplanan kitaplar ile birlikte defter, silgi ve kalemler hediye paketi yapılmış halde tek tek öğrencilere takdim edildi. Çukurova Yeni Seçmen Başkanı Mücahit Can Öztürk ve ekibi tarafından dağıtımı gerçekleştirilen hediye paketleri öğrencileri mutlu etti. Öğrenciler siyasetçi ağabey ve ablalarına teşekkür etti.

‘1 Kitap, 1 Çocuk’ projesiyle ilgili Çukurova Yeni Seçmen Başkanı Mücahit Can Öztürk, Çukurova Yeni Seçmen Başkanlığı olarak hazırladıkları sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ‘1 Kitap, 1 Çocuk’ Projesinin devam ettiğini söyleyen Öztürk, “Böyle bir çalışma başlattık. Köy okullarında okuyan çocuklara destek olmak istedik. Projemizi başlattık ve duyurusunu sosyal medya üzerinden yaptık. Kampanyamıza destekler geldi. İlk etapta 500 kitap topladık. Kitapların yanına kalem, defter ve silgi katarak hediye paketi yaptık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu daha başlangıç.  Projemiz devam ediyor. Öğrencilerin yüzünde hediyeleri alırkenki gülümsemeyi görmek gerçekten çok güzel” dedi.

477 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407