Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam906
Toplam Ziyaret1687415

Karaisalı Belediye Meclisinde İdlib Şehitleri İçin Kur’an-ı Kerim Okundu

Karaisalı Belediye Meclisi’nde İdlib şehitleri unutulmadı. Şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, dua edildi.


Karaisalı Belediye Meclisi Mart Ayı 1’inci olağan toplantısı Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Aslan, “Bugün gündem maddemiz yok ancak ülkemizde önemli gündemler var. Geçtiğimiz günlerde Suriye’de 34 vatan evladımız şehit oldu. Suriye rejim güçleri ile Rusya’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği alçak saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Barış anlaşması olduğu halde, Astana ve Soçi anlaşmalarına rağmen yaptıkları bu alçakça saldırıyı meclis olarak kınıyorum” dedi.

Başkan Aslan’ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti, MHP ve İYİ Parti Grup sözcüleri de İdlib’te ki saldırıyı kınayarak, şehitlerimize rahmet, yaralılara da şifa dilediler.

Gündem dışı konuşmaların ardından şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Mecliste gündem maddesi oluşmadığından dolayı bir sonraki meclisin gün ve saatinin belirlenmesiyle toplantı sona erdi.

 KKTC’li Muhtarlardan Başkan Aslan’a Ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Gazimağusa ilçesi mahalle muhtarları Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

KKTC'de görev yapan mahalle muhtarları ile Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Aslan’ı makamında ziyaret edip bir süre sohbet ettiler. Başkan Aslan ardından misafirlerine ilçenin turizm değerlerinden olan Varda Köprüsü’nü gezdirerek, burada muhtarlara ilçe hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aslan, “Kıbrıs bizim yavru vatanımız. Sizleri burada görmek, ağırlamak bizim için mutluluk kaynağı, ilçemize hoş geldiniz. Döndüğünüzde Kıbrıslı kardeşlerimize bizlerden selam söyleyiniz. Siz değerli muhtarlarımıza da çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

KKTC’li muhtarlar ise Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Varda Köprüsü ve Karaisalı’yı çok beğendiklerini söylediler.

309 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382