Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam441
Toplam Ziyaret1679560

Ahşap sanatçısı Tektaş son eserini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ahşap oyma sanatçısı Serdar Tektaş, Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan ve annesi merhum Tenzile Erdoğan hanımın içerisinde bulunduğu eseri, Ak parti adana il başkanlığında tanıttı.



Kültür ve Turizm Bakanlığı ahşap oyma sanatçısı Serdar Tektaş, Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan ve annesi merhum Tenzile Erdoğan hanımın içerisinde bulunduğu son eserini Ak Parti Adana İl Başkanlığında tanıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana ziyaretinde bu eserini bizzat takdim etmek istediğini söyleyen Tektaş, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’dan bu konuda destek istedi.

Tektaş, unutulmaya yüz tutmuş bu sanatı yaşatmaya çalıştıklarını belirterek gelecek nesillere aktarmaya çalıştıklarını söyledi. Tektaş, “Başta Adana'nın ve yurdun her yerlerinin tarihi dokularını yine ahşaba yansıtarak çeşitli sergi, konferans ve davet üzerine katılım sağlayarak ayakta tutmaya çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay da, sanatın yaşatılması adına gereken her desteği vereceğini ve sanatçının yanında olduklarını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ahşap oyma sanatçısı Serdar Tektaş, kendi el emeği göz nuru ile yaptığı başkan Mehmet Ay'ın portre çalışmasını hediye etti.

442 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404