Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam475
Toplam Ziyaret1679594

ÇDSO’dan “Uğur Mumcu’nun 27. Ölüm Yıldönümü Konseri”

17 Ocak 2020 Cuma akşamı saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek olan konseri, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü ve Orkestra Şefi Rengim Gökmen yönetecek.



Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (Ç.D.S.O.), “Uğur Mumcu’nun 27. Ölüm Yıldönümü Konseri” verecek.

17 Ocak 2020 Cuma akşamı saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek olan konseri, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü ve  Orkestra Şefi Rengim Gökmen yönetecek.

 Bu haftaki konserde, 2015 yılında kurulan, İzmir Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (Koda) grup şeflerinden oluşan “Saygun Quartet” grubu solistleri; Deniz Toygür Conus (keman), Özge Özerbek (keman), Yağmur Tekin (viyola), Yusuf Çelik (viyolonsel) ve Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Selva Erdener (soprano), Ezgi Görkem Yıldırım(soprano), Tuğba Menkal Dekak(soprano), Emre Akkuş(tenor) ve Cem Sevgi(trompet) solist olarak yer alacaklar. Ayrıca solistlere Koro Şefi Anıl Aydın şefliğinde, Mersin Devlet Opera ve Balesi Korosu eşlik edecek

 Programda Ç.D.S.O. eşliğinde “Saygun Quartet” grubu L.Spohr’in “Kuartet Konçertosu”nu seslendirecekler. 1965 İstanbul doğumlu Mimar Sinan Üniversitesi Bestecilik Bölümü mezunu Hasan Uçarsu”nun “Sakıncalı Piyade” ve  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalında Öğretim Görevlisi olan Turgay Erdener’in “Uğur Mumcu Kantatı” adlı eserlerini Adana’da ilk seslendirilişini gerçekleştirecekler.

 

288 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404