Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam864
Toplam Ziyaret1669250

Akşener Adana'ya geliyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tatlıoğlu, Adana’da bir otelde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, 30 Kasım 2019 tarihinde Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde “Tarımda Türkiye’nin Yönü” başlıklı panele Genel Başkanları


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 30 Kasım’da Adana’ya geleceği bildirildi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tatlıoğlu, Adana’da bir otelde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, 30 Kasım 2019 tarihinde Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde “Tarımda Türkiye’nin Yönü” başlıklı panele Genel Başkanları Akşener’in de katılacağını söyledi.

Tatlıoğlu, Adana’nın eskiden sanayisi, tarımı ve tekstili ile anılan bir şehir olduğunu, Çukurova’nın Anadolu’nun bir unsuru olduğunu belirterek,”Adana ve Çukurova gerçek Anadolu’dur” dedi.

İyi Parti olarak Türk milletinden aldığı kredi ile TBMM’de temsil edildiğini ifade eden Tatlıoğlu, İYİ Parti’nin projelerinin paylaşılması için Anadolu’ya çıktıklarını kaydederek, Türkiye’de insanlarla, sektörlerin sahipleriyle İYİ Parti projelerini paylaşmaya devam edeceklerini söyledi.

“Biz konuşan Türkiye istiyoruz” diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tatlıoğlu, “Güçlü bir Türkiye için hem ekonominin içindekilerle hem de ekonomi dışındakilerle konuşacağız. Adana’da da tarım konuşacağız” dedi.

Türkiye’de sorunların konuşulamadığı için Suriye ve Irak’taki olayların yaşandığının altını çizen Tatlıoğlu, “Biz bir yol haritası belirledik. İYİ Parti olarak Türkiye’nin fotoğrafını hazırladık. Şuan Türkiye’nin içinde bulunduğu durum bir ekonomik kriz değildir. Durum Türkiye’de yapısal tıkanma vardır. Ama bu yapısal tıkanma reformlarla aşılacaktır. Amacımız 21. Yüzyılın ikinci yarısında Dünya ile yarışacak bir Türkiye yapmaktır” şeklinde konuştu.

Tatlıoğlu’nun basın toplantısına İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İl yöneticileri, ilçe başkanları ve ÇGC Başkanı Cafer Esendemir katıldı.

348 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339