Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam532
Toplam Ziyaret1681617

Çiçekçi, “Bu ülkenin en büyük sorunu okumamak”

Yazar Mehmet Ali Çiçekçi kitaplarını imzaladı ve “Bu ülkenin en büyük sorunu okumamaktır. Gelişmiş batı ülkeleriyle okumak konusundaki aramızdaki uçurumlar var" dedi.

Vahit Şahin

Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ile Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan, Eğitim Fakültesi EPÖ programında yüksek lisans eğitimi gören ve aynı zamanda sınıf öğretmenliği, özel okul ve dershanelerde de öğretmenlik yapan Adanalı Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Mehmet Ali Çiçekçi, “Bu ülkenin en büyük sorunu okumamaktır” dedi.

Aralarında şiir ve roman türlerinin de yer aldığı kişisel gelişim ağırlıklı on üç kitabı yayınlanan ve yeni çıkan “Kırmızı Karınca-3 / Hayalimdeki Okul” adlı kitabının tanıtımını yapan ve ardından da söyleşisini gerçekleştiren Çiçekçi daha sonra kitaplarını imzaladı.

DKM’ de (Dörtler Kültür Merkezi) konuşan Çiçekçi, konuşmasında, “Güzel olan şeylere odaklanalım, biz bu ülkede en güzelini yapalım. Bu ülkenin en büyük sorunu okumamaktır. Gelişmiş batı ülkeleriyle okumak konusundaki aramızdaki uçurumlar var. Kitap okuyan çocuk, okumayana göre daha hızlı öğreniyor. Beynin semantik bölgesindeki bir yer sadece kitap okumakla gelişiyor. Kitap okuyan çocuk daha düzgün konuşuyor, daha hızlı algılayabiliyor” dedi.

Adana’nın eğitimde 61. sırada olduğunu vurgulayan Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Mehmet Ali Çiçekçi, Adana’da yapılacak çok şey olduğunu sözlerine ekledi.

368 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704