Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam116
Toplam Ziyaret1667758

Senin İçin Derneği’nden Mehmetçiklere asker selamı

Türkiye’nin ABD ile yaptığı 120 saatlik ateşkes (verilen sürenin) anlaşmasının bitimine az bir zaman kala Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nüvit Dağtekin ve üyeleri Merkez park içinde toplanarak asker selamı verdiler.

Vahit Şahin

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’na katılan askerler Adana’da kurulu bulunan Senin İçin Derneği’nden Mehmetçiklere asker selamı verilerek manevi destek oldu.

Türkiye’nin ABD ile yaptığı 120 saatlik ateşkes (verilen sürenin) bitimine az bir zaman kala Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nüvit Dağtekin ve üyeleri Merkez park içinde toplanarak asker selamı verdiler.

Başkan Dağtekin, Barış Pınarı Harekâtına tam destekle devletimizin ve Mehmetçiklerimizin yanında olduklarını ifade etti.

Dağtekin yaptığı açıklamada ‘’Türk ordusunun bölge ve dünya barışına katkı sağlayacağı Barış Pınarı Harekâtı’na katılan Mehmetçiklerimize dua ediyor, harekâtın başarıyla son bulmasını, bölgeye huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum. Allah bu harekâtta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız. Selam olsun Mehmetçiğimize. Selam olsun Türk bayrağına” dedi.

988 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339