Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam681
Toplam Ziyaret1681766

Sunucu Ahmet Başgen’in önlenemeyen yükselişi: Kızıldağ’dan Süper Lige

Genç yetenek Ahmet Başgen, 2012 yılında Kızıldağ Yaylasında amatörce başladığı sunuculuk denemesinde büyük yol alarak profesyonelliğe doğru ilerliyor.



Başgen artık Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde Adanamızı temsil  eden Adana Basket takımının sunuculuğunu yapacak.

Başgen’in anons macerasını bir de  kendisinden dinleyelim istedik: Başgen sitemize şunları söyledi.

“2012 Yılında Karaisalı/Kızıldağ Yaylası Köylerarası futbol turnuvası ile sunuculuğa giriş yaptım. Karaisalılı seyirciler, başlarda anonsörlük olayına alışma süreci zor geçse de,3-4 maç sonrasında karşılıklı sinerji yakalayarak olumlu tepkiler almaya başladım. Böylece Kızıldağ Futbol Turnuvasında kalite inşasının temeli atılmış oldu.Oyuncu isimleri,gol anonsları,şampiyonlar ligi müziği ile yapılan seremoniler,maç öncesi ve maç sonrası röportajlar ile Uğur Bey’in tabiri ile kendi medyamızı yaratmış olduk.Nitekim geldiğimiz noktada 10.000 üyeli Karaisalılılar Derneği Facebook Sayfamız doğdu.

Kaliteli yaptığım anonslar(başkalarının söylediği) siyasilerin de dikkatini çekmiş olacak ki 2014 yılında ilk siyasi sunuculuğuma; Ak Parti Adana Milletvekili Adayı ve aynı yıl Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak kabineye giren Fatma Gül Demet Sarı ile seçim çalışmalarında başladım.

 Ve son 5 yıldır Ak Parti Karaisalı İlçe Teşkilatının; danışma meclis toplantılarına, olağan kongrelerine davet edilerek hem sunuculuk, hem de moderatörlük yaptım. Bu anlamda dönemin ilçe başkanı Mustafa Ekici Bey’e teşekkür ederim. Ayrıca hal-i hazırda Mustafa Ekici Bey’in hem danışmanlığını, hemde sosyal medya sorumlusu olarak devam ediyorum.

Bu geçen zaman diliminde çeşitli şenlikler, konserler, gala gecelerinin sunuculuğunu gerçekleştirsem de büyük hayallerim arasında Kızıldağ Karakucak Güreş Şenliklerinde sahneye çıkmaktı. Geçtiğimiz 534.Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreş Şenliklerinde Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın daveti ve Ülkü Ocakları Başkanımız Kenan Küçük’ün destek vermesiyle Mustafa Yıldızdoğan ve Murat Kekilli konserlerinin de sunuculuğunu kendime göre hatasız ve başarılı sayılacak bir şekilde gerçekleştirdim. Her iki başkanımıza da teşekkür ediyorum.

2019 yılında Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü olarak atanan Yuşa Davarcı abim,”Adana Basket” Kadın Basketbol takımının başkanı ile görüşüp adımı verdiğini ve başarılı-yetenekli bir kardeşimiz diye söylediğini öğrendim. Benle beraber 3 sunucuyla mülakata girdim ve takımın koordinatörü tarafından ben seçildim. Adana Basket takımı Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde Adanamızı temsil etmekte ve güçlü bir kadrosu bulunmaktadır. Bu görevin bana verilmesinde emekleri olan Yuşa Bey’e ve nezdinde Zeydan Karalar Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

2012 yılında Kızıldağ Köylerası Futbol Turnuvası ile başladığım 2019 yılında Süper Ligde devam edeceğim bu yolda bana hep destek veren, güvenen inanan Dr.Uğur Ünaldı hocama, Mustafa Ekici dayıma ve ilk sunuculuğa davet eden, bu işler senin iş deyip belki de gaz veren kuzenim Mustafa Damaksız’a, yazımı sizlere ulaştıran Karaisalı Haber web sayfası ve başarılı gazeteci Vahit Şahin’e (bu arada 2007-2009 Karaisalı Haber Gazetesinde köşe yazarlığı da yaptım) teşekkür etmeden geçmek istemiyorum…”

581 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704