Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam646
Toplam Ziyaret1669032

Seyhan Belediyesi’ne sosyolog ihdas ediliyor

Seyhan Belediye Meclisi Yasemen Çelik, Duygu Ayçe Atikaslan ve Sultan Zeynep Erciyes Başkanlığında toplandı. Gündem dışı konuşmaların yapılmadığı oturumda 4 madde ilgili komisyonlara oy birliğiyle havale edildi.

Vahit şahin

 Seyhan Belediyesi Ekim ayının dördüncü oturumunda bir adet sosyolog ile 3 adet sosyal çalışmacı kadrosu ihdas edilmesi ile ilgili teklif ilgili komisyonlara oy birliğiyle havale edildi.

Meclis çalışmalarına başlanmadan önce görevliler tarafından meclis grubu üyelerine ve mecliste bulunanlara baklava ikramı yapıldı. Daha sonra Seyhan Belediye Meclisi Yasemen Çelik, Duygu Ayçe Atikaslan ve Sultan Zeynep Erciyes Başkanlığında toplandı. Gündem dışı konuşmaların yapılmadığı oturumda 4 madde ilgili komisyonlara oy birliğiyle havale edildi.

Gündemin 15. Ve 16.Maddesi, Belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idareler norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliğin 10. Maddesi gereği ekli (I) sayılı cetvelde belirtilen T.H. sınıfındaki 1 adet Sosyolog ile S.H. sınıfındaki 3 adet Sosyal Çalışmacı kadro ihdası teklifi komisyona oy birliğiyle havale edildi.

Gündemin 17. Maddesi Belediye hizmetinde kullanılmak üzere 2 adet 200LT/GÜN kompost makinesi alımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yardım talep edilmesine, yardım ile ilgili konularda Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi de komisyona havale edildi.

Gündemin 18.maddesi ise Belediye Hizmetinde kullanılmak üzere 2 adet 7m3 ve 3 adet 4 m3 vakumlu yol süpürme makinesi alımı için Çevre ve Şehircilik Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yardım talep edilmesine, yardım ile ilgili konularda Belediye kişiye yetki verilmesi talebi komisyonlara havale edildi.

Seyhan Belediyesi Ekim ayının son oturumunu bugün gerçekleştirecek.

275 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339