Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam655
Toplam Ziyaret1684752

İlyas Karabulut ve Hüseyin Başçı’ya ödül

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından İlyas Karabulut ile Hüseyin Başçı’ya Amatör Spora Adanmış Hayatlar Onur Ödülü verildi.

Bir dönem Adana İl Genel Meclisi Başkanlığı yapan daha sonra da Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyeliklerinde bulunan eski güreşçilerden, ilçemizin Barakdağı Köyünden İlyas Karabulut’a Amatör Spora Adanmış Hayatlar Onur Ödülü verildi.

Güreş Vakfı Adana İl temsilciği görevini de başarı ile sürdüren Karabulut, Amatör Spora Adanmış Hayatlar Onur Ödülü’ne layık görenlere teşekkür etti.

Şuan Seyhan Belediye’sinde Yazıişleri Müdürlüğü görevinde bulunan Karaisalı eski Yazıişleri Müdürü olan Uluslar arası güreş hakemlerinden Hüseyin Başçı da Amatör Spora Adanmış Hayatlar Onur Ödülü aldı.
Başçı yaptığı açıklamada, "Bu tür ödüller sportif başarı ile birlikte biraz da uzun süreli ve istikrarlı bir hizmet süreciyle alâkalı. Eh, biz de biraz yaşlandık galiba. İnsan, yaşamının her ortamında hak ve adaleti gözetmeli. Bunu sporcuyken de, antrenör, hakem, spor yöneticisi v.s. iken de yapmalı ve ömrünün sonuna kadar yaşam tarzı haline getirip, devam ettirmeli ki; baki kalan şu kubbede bir hoş seda bıraksın" dedi.

Karabulut ve Başçı’yı biz de kutluyoruz.

782 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351