Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam569
Toplam Ziyaret1668211

Hayvan severler Salbaş'ta pet festivalinde bir araya gelecek

Serkan Özdoğru, Mehmet Ali Efe ve Murat Ertok,“Şehirden uzak bir hafta sonu hayal edin, üstelik içerisinde kamp alanları, konserler, atölyeler, spor aktiviteleri, çocuklara özel festival alanı, sergiler ve söyleşiler olsun. Bir yandan da hayvan dostl

Vahit Şahin

Salbaş Mahallesi yakınlarında 3 yıl önce hizmete giren Pet Otel’de hayvan severler bir araya gelecek.

Pet Otel sahipleri Serkan Özdoğru, Mehmet Ali Efe ve Murat Ertok, 11-12 Ekim 2019 tarihlerinde düzenleyecekleri festivalde konserler, aktiviteler, söyleşiler ve atölyelerin yer alacağını söylediler.

Petfest hakkında bilgi veren üç ortak şunları söylediler:

“Hayvan severlerin bir araya geldiği üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz @petfesttr 11-12 Ekim’ de @adanapetotel 'de. Şehirden uzak bir hafta sonu hayal edin, üstelik içerisinde kamp alanları, konserler, atölyeler, spor aktiviteleri, çocuklara özel festival alanı, sergiler ve söyleşiler olsun. Bir yandan da hayvan dostlarımız ve bizler arasındaki empatiyi güçlendirmek adına kurduğumuz platformlara katılarak merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. Katılımın sınırlı sayıda olduğu Çalgı Yapım Atölyesi etkinliğimizde, misafirlerimiz kendi enstrümanlarını üreterek ritim atölyesine katılım sağlayacaklar.”

Ritim Atölyesine katılımın elli kişiyle sınırlı olduğunu belirten Özdoğru, Efe ve Ertok, “Bu etkinlikte, misafirlerimiz kendi ürettikleri ve petfest ekibinin sunacağı enstrümanlar ile müziğin içinde olmanın tadını çıkaracaklar. Ayrıca Dans Atölyesi gerçekleştirilecek.  Erol Güncek dans akademi eşliğinde katılımcılarımız, ekibimizce belirlenen iki şarkının koreografisi için çalışmalar yapacak, ritim atölyesinin de katılımıyla dansın ritmini birlikte yakalayacaklardır” dediler.

Festival boyunca Spor Aktivite Alanının aktif olacağını ve bu alanın Decathlon liderliğinde aktiviteler ve turnuvalarla eğlencenin nabzını tutacağını kaydeden 3 hayvansever, programı şöyle özetlediler:

”Dereceli Parkur, Badminton Turnuvası, Ok Atma, Mini Voleybol Turnuvası, Mini Futbol Turnuvası, Ayak Tenisi Turnuvası gibi etkinlikler gerçekleştireceğiz. Müzik Etkinlikleri olarak da, festivalde müziğe RedBull Etkinlik Sahnesi start verecek. Ardından gün batımında müziğin sesi PetFest Ana Sahne’den duyulacak. 2 günde toplam 8 grup 36 sanatçıyı ağırlayacak olan PetFest Ana Sahne, ilerleyen saatlerde yerini 'Gece Yarısı Akustik Sahnesi’ne bırakacak. Ana Sahne; İbrahim Abiler, Tuğçe Kütükoğlu, Misty, Ezgi Pekel, Adana Blues Collective, Plastic, Gece Yarısı Akustik Sahne ‘’ Karavan ‘’ performanslarını sergileyecek. Hayvanseverler Farkındalık Platformu ise festivalin ikinci gününde hizmet vermeye başlayacak. Platform bünyesinde, gün boyunca; Veteriner masaları, eş bulma ve sahiplendirme masası,  sokak hayvanları mama havuzu aktif olarak hizmet verecektir. Ayrıca belirlenen saatlerde; veteriner söyleşileri, köpek kostüm yarışması, Pet Stories ile festivale renk katacak. Ayrıca dövme sanatçısı Gökhan İşisağlam ile “Dövme Hakkında” söyleşi gerçekleşecektir.”

469 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339