Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam525
Toplam Ziyaret1668167

Gürer, Adana Demirsporlu U12’leri Niğde’de yalnız bırakmadı

Takım yöneticileri ve hocalarını kutlayan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Adana Demirsporun alt yapısının geleceğin Demirsporu olacağına inandığını belirtti.

Niğde’de düzenlenen Fenerbahçe ve Galatasaray’ında katıldığı Niğde Anadolu Spor ve İzmir Altınordu Sporun birlikte organize ettiği, 12 takımın katıldığı ve İzmir Altınordu Sporun şampiyon olduğu maçlara katılan Adana Demirspor U12 takımını CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yalnız bırakmadı.

GÜRER, ADANA DEMİRSPOR TARAFTARI:
U12 takımı ile fotoğraf çekinen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sporculara yaptığı konuşmada, Adana Spor ve Adana Demirspor arasında tatlı bir rekabet olduğunu belirterek, Adana Demirspor taraftarı olarak Adana’da gittiği maçların heyecanına değindi. Adana’da geçirdiği yılları anlatan Gürer, sporcuların böyle turnuvalara katılmalarının önemini vurgulayarak “Burada şampiyon olmak önemli olsa da amaç turnuvada olmak, tecrübe kazanmaktır. Sizlerin yeni Fatih Terimler olarak futbola adını yazdıracak başarılı sporcular olacağınıza inanıyorum” dedi.

Takım yöneticileri ve hocalarını kutlayan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Adana Demirsporun alt yapısının geleceğin Demirsporu olacağına inandığını belirtti.


NİĞDE ANADOLU SPOR ÖRNEK MODEL

 

İzmir Altınordu Spor kulübünün, Niğde Anadolu Sporun alt yapısına verdiği önemin yanında düzenlediği turnuva ile de örnek bir girişim sergilediğini söyleyen milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Anadolu Sporun alt yapısında yetişen sporcularla Niğde’nin adını futbolda duyuracaklarına inandığını da sözlerine ekledi.

306 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339