Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam332
Toplam Ziyaret1679451

Gençlik Merkezi’ne tahsis edilen binanın tahsisi kaldırıldı

Aslan, ”Bu dönemde Adana Büyükşehir Belediyesi 17 adet Gençlik Merkezini kapattı, bunlardan biri de Karaisalı olmuştur. Biz de bu yerin tahsisini kaldırmamız gerekiyor” dedi.

 

VAHİT ŞAHİN

Karaisalı Belediye Meclisi, daha önce Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Gençlik Eğitim Merkezi olarak kullanılan yerin tahsisini oybirliği halinde kaldırıldı.

Eylül ayının ikinci birleşimi Başkan Saadettin Aslan tarafından açıldı. Gündemde bulunan ikinci madde hakkında bilgi veren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Belediye Petrolü yanındaki 3 katlı binayı Gençlik Eğitim Merkezi olarak kullanılmak üzere Adana Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis ettiklerini belirterek,”Bu dönemde Adana Büyükşehir Belediyesi 17 adet Gençlik Merkezini kapattı, bunlardan biri de Karaisalı olmuştur. Biz de bu yerin tahsisini kaldırmamız gerekiyor” dedi.

ASLAN, "GENÇLİK MERKEZİ YENİDEN AÇILACAK"

Gençlik Merkezini yeniden açmak için Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştüklerini, bu yeri Karaisalı Belediyesi olarak da eğitim merkezi haline dönüştürebileceklerini söyledi.

DEMİRDAĞ, “300’DEN FAZLA ÖĞRETMENİ İŞTEN ÇIKARDILAR, BAZILARINI KORUDULAR          

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cemal Demirdağ da, Zeydan Karalar başkanlığındaki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 17 adet gençlik merkezini kapatarak 300’den fazla öğretmenin işine son verdiklerini, fakat kendi siyasi görüşlerine yakın 75 öğretmenin yerini değiştirerek, onları işten çıkarmayarak koruduklarını söyledi.

Daha sonra oylamaya geçildi. Mülkiyeti Karaisalı Belediyesi’ne ait Çeceli Mahallesi 354 Ada 4 parselde bulunan yerin tahsisi komisyonlara havale edilmeden oybirliğiyle iptal edildi.

Karaisalı Belediye Meclisi 1 Ekim 2019 Pazartesi saat 10.00’da toplanacak.

9 EYLÜL’DE BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TARTIŞMALI GEÇECEK

Öte yandan 9 Eylül 2019 Pazartesi günü toplanacak olan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin oldukça tartışmalı geçmesi bekleniyor.  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Pazartesi günü büyükşehir meclisinde bir konuşma yapacağını açıkladı.

HÜSEYİN SÖZLÜ BASIN TOPLANTISI DÜZENLİYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü’nün da 9 Eylül’de saat 10.00’da MHP Adana İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyerek, Başkan Zeydan Karalar’a cevap vereceği bildirildi.

 

 

312 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613