Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam325
Toplam Ziyaret1668711

Durak'tan Kızıldağ Yaylasına destek açıklaması

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sertaç Dura, “Yaz sezonunu kapatacağız, ancak kış sezonunu yaylada geçirecek olan hemşerilerimiz için her türlü hizmet devam edecektir" dedi.

Vahit Şahin

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sertaç Durak, yayla sezonunun sona erdiğini belirterek, “Kış sezonunu yaylada geçirecek olan hemşerilerimiz için her türlü hizmet devam edecektir" dedi.

Adana Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Sertaç Durak, Karaisaiı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası'nda yaz sezonunun sona erdiğini belirterek, "Yaz sezonunu kapatacağız, ancak kış sezonunu yaylada geçirecek olan hemşerilerimiz için her türlü hizmet devam edecektir" dedi.

Yaz başından beri düzenlenen çeşitli etkinlik ve hizmete yönelik çalışmaların Kızıldağ'ı daha da güzelleştirdiğini belirten Durak, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'ın gerek Karaisalı ilçemize, gerek Kızıldağ Yaylamıza hizmet olarak yaptıklarına müteşekkiriz. Biz Karaisalılar; el ele, omuz omuza, gönül gönüle verdiğimiz sürece kazanırız. Kızıldağ Yaylamıza her konuda hizmeti geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Durak, önümüzdeki yıl daha büyük şenlik ve etkinliklerde buluşmak dileği ile sözlerine son verdi.

398 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339