Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam810
Toplam Ziyaret1669196

"Cumhur ittifakı" Sözlü etrafında mı kenetlendi?

Adana Haber Merkezi adlı sitede, "Bu arada 534. Kızıldağ Karakucak Güreşlerı için Adana Büyükşehir Belediyesinden resmi olarak destek talebinde bulunulmadığı öğrenildi" denildi.

Adana Haber Merkezi sitesinde yayınlanan haber aynen şöyle:
"534. Kızıldağ Karakucak Güreşleri Karaisalı Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı. Güreşlerin yapılmasıyla ilgili bültenlerde "Cumhur ittifakı" vurgusunun sıkça yapılması dikkat çekti.

Özellikle son bültende yer alan "Karaisalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Spor Toto’nun sponsorluğunda ve Cumhur İttifakı’nın kazandığı ilçe belediyelerinin destekleriyle Kızıldağ Yaylası'nda gerçekleştirilen güreşler tamamlandı" ifadesi bir yerlere mesaj verme niteliği taşıyordu.

Belki de ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı'nın olmadığı bir Kızıldağ güreş müsabakası tamamlanırken, seçimi kaybeden eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün.MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı sıfatıyla güreşlerde boy göstermesi dikkat çekti. Bu durum "Cumhur ittifakı Sözlü etrafında kenetlendi" yorumlarına neden olurken, başta Zeydan Karalar olmak üzere CHP ve SP'li Belediyelerin dışlanmış olması Mecliste, borçlanmaya onay verilmemesiyle başlayan sürecin devam edeceği şeklinde değerlendiriliyor.

Önceki Başkan Hüseyin Sözlü'ye başta Devlet Bahçeli köprüsü olmak üzere borçlanma taleplerine onay veren Ak Parti'nin Şimdi, MHP ile birlikte Karalar'a borçlanma yetkisi vermemesi büyük tepki çekmişti. "Hizmet yaptırmama" girişimi olarak değerlendirilen Cumhur ittifakı Meclis üyelerinin tutumunun ilerleyen süreçte de devam edeceği tahmin ediliyor.

Bu arada 534. Kızıldağ Karakucak Güreşlerı için Adana Büyükşehir Belediyesinden resmi olarak destek talebinde bulunulmadığı öğrenildi."

242 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339