Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam860
Toplam Ziyaret1681067

10. Tarım Ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı

Açılan fotoğraf sergisine Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, protokol üyeleri, tarım sektörü ile ilgili birlik ve odaların temsilcileri, İl-İlçe Müdürlüğünün

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 10. “Tarım ve İnsan” konulu ulusal fotoğraf yarışması sergisi açıldı. Vali Demirtaş ve davetliler fotoğraf sergisini gezerek eserleri incelediler.

 “3. Tarım ve Orman Şûrası” öncesi Adana İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’nce düzenlenen,  Adana Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısında 10.Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi hakkında konuklara bilgi veren İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, "Bakanlığımız Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı ile Denizbank işbirliğinde 2018 yılında 10.su düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nın amacının, tarımın ve toprağın önemi konusunda duyarlılığın geliştirilmesi, tarımsal gelişmeler ile tarım, doğa, çevre ve insan ilişkilerinin, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini almasını sağlamaktır" dedi.

Açılan fotoğraf sergisine Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin,  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, protokol üyeleri,  tarım sektörü ile ilgili birlik ve odaların temsilcileri, İl-İlçe Müdürlüğümüz idareci ve personeli katıldı.

278 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704