Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam1042
Toplam Ziyaret1687551

Varda Köprüsünde nikah töreni

Bir çok filmle ve dizilere plato görevi yapan tarihi Varda (Alman) Köprüsü bu kez de nikaha ev sahipliği yaptı.Karaisalı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Mahmut Şekerci’nin Kızı Nurcan Şekerci ile Esat Çolak’ın nikahı Varda Köprüsü önünde kıy

 

Vahit Şahin

Adana’nın Karaisalı İlçesinde bulunan tarihi Varda (Alman) Köprüsü’nde nikah kıyıldı.

Bir çok filmle ve dizilere plato görevi yapan tarihi Varda (Alman) Köprüsü bu kez de nikaha ev sahipliği yaptı. Karaisalı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Mahmut Şekerci’nin Kızı Nurcan Şekerci (24) ile Esat Çolak’ın (25) nikahı Varda Köprüsü önünde kıyıldı. Karaisalı Belediyesi Yazıişleri Müdürü İbrahim Özcan tarafından kıyılan nikahın şahitlikleri ise Celal öğüt ve Şehriban Harput yaptı.

Karaisalı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Mahmut Şekerci, “Kızım Nurcan Şekerci’nin nikah akdini gerçekleştirdik düğünüz de eylülde inşallah. Biricik kızım Nurcan ve Esat Çolak kardeşlerimizin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Başta Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük’e, Yazı İşleri Müdürü İbrahim Özcan’a, kıymetli Belediye Personellerimize, aile, akraba ve arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

1320 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406