Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam892
Toplam Ziyaret1686325

Karaisalı’dan Karalar’a yol teşekkürü

CHP Karaisalı ilçe Başkanı Mustafa Eren, Kızıldağ'ın bozuk yolunu yaptıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Vahit Şahin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, yayla sezonu başlamadan önce Kızıldağ yolunun bakımını yaptıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Eren, Kızıldağ Yolu bakımını yapan yol ekiplerin çalışmalarını izlerken yaptığı açıklamada, “Adana Büyükşehir Belediye ekipleri Kızıldağ yolunda dün itibariyle kısıtlı imkânlarla bozuk olan satıhların tamiratına başlandı. Bayram öncesi sanırım Kızıldağ Yaylasına kadar sorun kalmayacak. Bu vesileyle yol yapım çalışmasında bulunan emekçi kardeşlerimizi ziyaret edip kolaylıklar diledik. Yol çalışması hakkında bilgi aldık” dedi.

 CHP Karaisalı ilçe Başkanı Mustafa Eren Zeydan Karalar’ın Karaisalı'ya gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca çok teşekkür ettiğini belirterek, “Karaisalı bölgesinde yapılması gereken o kadar bozuk yol var ki bunları biliyoruz, bunları da imkanlar ölçüsünde en kısa zamanda halletmeye çaba göstereceğiz. Şimdiden tüm Karaisalılı hemşerilerimizin Ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” şeklinde konuştu.

641 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382