Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam494
Toplam Ziyaret1679613

Öldürüldü mü, kaza mı?

Cengizhan Kaş'ın cenazesi, Karaisalı ilçesindeki Kuzgun Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Adana'da kaybolduktan 3 gün sonra gece ölü olarak bulunan çocuğun cesedi otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi'nde dedesinin yanında kalan 13 yaşındaki Cengizhan Kaş geçtiğimiz perşembe günü kaybolmuş, dün gece de tren raylarının kenarında ölü olarak bulunmuştu.

Kaş'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılmıştı. Otopsinin ardından Kaş'ın cenazesini yakınları aldı.

Cengizhan Kaş'ın (13) cenazesini teslim almak için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu önünde bekleyen amcası Gökhan Kaş, yeğeninin anne ve babasıyla hiçbir problemi olmadığını belirterek, "2 gece önce saat 21.00 gibi evden çıkmış, anneannesine bisikletini bıraktıktan sonra yaya olarak ayrılmış.

Saat 23.00- 24.00 gibi annesi ve babası çocuklarının eve dönmediğini fark edince ertesi sabah hep birlikte aramaya başladık.

Dün bir yandan polis arıyordu, diğer yandan biz arıyorduk. 6-7 araba olmuştu arayanlar. Annesinin erkek kardeşi tren hattının kenarında cesedini bulmuş. Kim yaptıysa ortaya çıksın. Bugün bize, yarın başkasına" dedi.

ÖN OTOPSİ RAPORU ÇIKTI

Kaş'ın otopsisi tamamlandı. Ön otopsi raporunda şu ifadelere yer verildi: "Yapılan adli otopsi işlemi sonrasında açık ve parçalı kafa, yüz kemik ve sağ uyluk kırığı, beyin parankim harabiyeti saptanan kişiden tetkik için örrek alındığı, ayrıntılı raporun daha sonra verileceği, defninden ve naklinde sakınca bulunmadığı ayrı ayrı yeminleri yaptırılan ve yukarıda isimleri belirtilen hekimler tarafından bildirilmiş olmakla ceset üzerinde yapılacak başka bir işlem kalmadığından; iş bu tutanak hep birlikte imzalanmıştır."

Cengizhan Kaş'ın cansız bedeni, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kaş'ın yakınları, bu sırada göz yaşı döktü.

Cengizhan Kaş'ın cenazesi, Karaisalı ilçesindeki Kuzgun Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Öte yandan, Cengizhan Kaş'ın cinayete mi kurban gittiği yoksa tren çarpması sonucu mu hayatını kaybettiğine ilişkin soruşturma sürüyor.

643 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404