Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam778
Toplam Ziyaret1682765

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde borç tartışması

Hizmet isteyen belediye başkanlarına Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarından bahseden Zeydan Karalar’a meclis üyeleri, “Artık bu sözü duymak istemiyoruz, hizmetlerinizi anlatın” dediler

Vahit Şahin

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı birinci oturumunda yine borçlar gündeme geldi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Zeydan Karalar, kâtipler Cemal Demirdağ ve Sevil Can başkanlığında toplandı. Gündem dışı söz alan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ilçenin sorunlarını gündeme getirdikten sonra Pozantı’da kutlayacakları milli gün nedeniyle bir yazıyla sanatçı desteği istediklerini ancak büyükşehirden sadece bando verebileceği şeklinde cevap geldiğini söyledi.

Karalar ise buna cevap olarak Belediyesinin 4.2 milyar lira borcu bulunduğunu be her ay da 60 milyon lira açık verdiklerini ifade ederek, “Biz belediyeyi kaostan hep birlikte kurtaracağız ama bir ayda değil” dedi.

AK Parti Grubu Sözcüsü Ozan Gülaçtı da, “Artık bu sözü duymak istemiyoruz, hizmetlerinizi anlatın” dedi.

Daha sonra Mustafa şahin Gökçe, İYİ Partili Recai Mercimek, CHP Grubu Sözcüsü Serdar Seyhan, MHP’li Abdullah Kaçar, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik de birer konuşma gerçekleştirdiler.

Daha sonra gündem maddelerime geçildi. Biri ek gündem maddesi olmak üzere toplam 38 maddeden 10’u teklif olması nedeniyle ortak komisyonlara oybirliği ile havale edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi çalışmalarına yarın saat 14.00’te devam edecek.

715 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398