Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam403
Toplam Ziyaret1694892

Yağbasanlılar’dan Komiteye büyük tepki

Kızıldağ Yaylası Futnol Tertip Komitesi tarafından geçen yıl oynanan Yağbasanspor-Çatalanspor maçında çıkan olaylar nedeniyle takıma 6 bin lira para cezası verilmesi Yağbasanlıları (Etekli) kızdırdı



Başta Yağbasan Köyü Muhtarı Ahmet Akkuş olmak üzere, köyün sakinleri sosyal medya üzerinden tepkiler yağdırarak, Tertip Komitesi’ni kınayan açıklamalar yaptılar.

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI 

Ahmet Akkuş (Yağbasan-Etekli Köyü Muhtarı): KARAİSALI'YA GİRİŞ ÇIKIŞIMIZI DA YASAKLASAYDINIZ BARİ: Kızıldağ futbol turnuvasını düzenleyen beyler, Karaisalı'ya giriş çıkışımızı da yasaklasaydınız bari, kusura bakmayın bir dağ köyü olarak haddimizi aştık. Bazı kesimlerin ezberini bozduk bizim neyimizeydi şampiyonluk, ikincilik, final oynamak? Kestiğiniz 6.000 TL, para cezası ve futbolculara verilen cezalar kısaca siz katılmayın demektir. Bundan sonra kendiniz çalın kendiniz oynayın.

Mustafa Yılmaz: Ben Yağbasan’ı bir şampiyon bir de ikinci yaptım. Yine olur, canınızı sıkmayın. Her şeyin hayırlısı olsun kimseden de 1 kuruş destek görmeden”

Ahmet Akkuş: Mustafa Yılmaz eline sağlık teyzeoğlu. Bu meşaleyi sen yaktın, başından beri çevrilen dolapları sende biliyorsun ikinci olunan sezonda neler yaptılar.”

Ismail Davarcı: Yağbasanın önünü ancak böyle keserler muhtarım, ama kınıyorum

Kudret Günal: Bunlar hangi futbol federasyonuna bağlı? Muhtarım içimizdeki Fransızlar, bunları tanımıyoruz.

Ali Şimşek: Kızıldağ futbol turnuvasında Yağbasanspor’un olmaması büyük bir eksikliktir. Her iki tarafın da turnuvayı düzenleyen arkadaşların ve Yağbasanspor’un yöneticilerin bir an önce bir araya gelerek anlaşması gerekir.

Kudret Günal: Karaisalı’nın en büyük köyünün etekli olduğunu onlara hatırlatmak lazım.

Ahmet Akkuş: Kudret Günal, hatırlattık sonu böyle oldu.

Cumali Altıntop: Kim neyin hesabını yaparak bu kararı alıyor, yasal dayanağı var mıdır, varsa inandırıcılığı nedir açık açık anlatıldı mı? her nakşolursa olsun, bu köylerde bu tip organizasyonlar zor şartlarda ve kıt imkanlarla yapılıyor biraz duyarlı ve hoşgörülü olmada fayda vardır.

Muhtarımız haksızlık varsa gereği usulüne göre yapılmasında fayda vardır. İnşallah tekrar düşünülerek gözden geçirilir. Emekler boşa gitmesin.

Abdil Altıntop: Kınıyorum ayıptır bir köy takımına yapılır mı?

İsmet Ertürk: Muhtarım, adaletin çivisini çıkardılar.

İrfan Davarcı:El insaf! Yağıbasan silah mı çekti? Adam mı vurdu? Allah aşkına bu ceza neyin nesi? Yağıbasanspor’a verilen cezayı kınıyoruz.

Yağıbasanspor sütten çıkan ak kaşık değil ama, 6 bin lira vermişsin yetmemiş, futbolcu koymayıp tırpanlamışsın, cezayı çok haksız buluyoruz, temyize gidip tekrar değerlendirilmesini talep ediyoruz. Yağıbasanspor Karaisalı'mızın saygın centilmen kulüplerinden sahip çıkmalıyız.

Elimizden alınan şampiyonluğa mı yanalım, 6 bin liralık cezaya mı yanalım, kadro dışı kalan oyuncularımıza mı yanlım? hadi Ömer'i anladık İsa'nın ne suçu vardı, Ahmet Akkuş'un ne suçu vardı inanılır gibi değil?

Hasan Davarcı: Yağıbasanspor’a yargısız infaz yapılmıyor mu? Süresiz ne oluyor? Men mi ediliyor? Açıklama yapar misiniz?

İtiraz hakkımızda mı yok?

 

1628 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479