Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam481
Toplam Ziyaret1668867

Millet ittifakı'ndan Karaisalı mitingi

Zeydan Karalar, "KAKSAN'ı ayağa kaldıracağız"

Millet ittifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Kaksan fabrikasını ayapa kaldıracağız ve en az 300- 400 işci alacağız ve tamamını Karaisalı'dan alacağız,tamamını" dedi.

Millet ittifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karaisalı Cumhuriyet Meydanında seçim otobüsü üzerinde yaptığı konuşmada, Karaisalı'ya yapacakları hizmetleri anlattı.
Pozantı-Karaisalı yolunu yapacaklarını, Üçürge Deresinı restıre edeceklerini kaydederek, her zaman Karaisalılılarla onur ve gurur duyduğunu ifade eden Zeydan Karalar, bu Pazartesi günü Çanakkle'de eşiyle birlikte şehitliğe gittiğini ve orada Adana Bayırı'nı gezdiğini söyledi. Gözlerinin yaşardığını ve orada Karaisalılara övgülerin az olduğunu bir kez daha gördüğünü kaydeden Karalar, "O kadar çok şehir var ki Çanakkale Şehitliğinde gurur duymamak, sizlere saygı duymamak elde değil. Siz Karaisalılılar, bu ecdatlarınızla bin kez övüseniz azdır" diye konuştu.
AK Parti'ye yakın bir araştırma şirketine göre kendisinin oylarının yüzde 57.6 olduğunu ve 41.5 ise Hüseyin Sözlü'nün olduğunu açıklayan Karalar,"Adana'ya hayırlı olsun" dedi.
Millet İttifakı Adayı Veli Durak da konuşmasında, Karaisalı için, mahalleleri için Adana için, hizmet etmek için huzurlara çıktığını söyledi. Durak, "Zeydan Karalar sayesinde, Karaisalı Belediye Başkanı olarak ve belediye meclis üyelerimiz sayesinde bütün gücümüzle Karaisalımızın ve Adana'mızın şuana kadar görülmemiş olan hizmetleri sizlere sunacağız. Karaisalı ve Adana'yı turizm bölgesi olarak geliştireceğiz, burasını bir şanytiye yaparak en güzel bir şekilde sizlere sunacağız. Bunun yanısıra yapmış olduklarımız yapacaklarımızn teminatıdır" dedi.
CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren ise şunları söyledi:
"Her alanda adı konuşulan ve dahi yüzünü görmedikleri Zeydan Başkan varmış, oyumu ona vereceğim diyen Ayşe Teyzem, Hasan Amcam, Fatma Bacım, Ali Kardeşim, buradan size de selam olsun. Basit bir seçimi ülkenin beka sorunua çevirenler, sizlere de selam olsun. Ve Karaisalı'ya defelarca gelen ve bu yörenin insanlarına sayısız hizmetler veren, bizleri onurlandırsan, tüm Adana'nın kalbinde taht kuran Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Adana gibi başkan Zeydan Başkanımım, size de selam olsun" dedi.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra CHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafıdan Zeydan Karalar'a bir buket çiçek takdim edildi.
CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, Etekli Mahallesine gideceklerini ve Cuma Namazını burada kılacaklarını belirterek, tüm halkı Etekli Köyüne gitmeye davet etti.
Mitinge İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca, Millet ittifakı Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Sertaç Durak, Karaisalı Belediye Meclis Üye adayları ile vatandaaşlar katıldı.

630 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339