Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam733
Toplam Ziyaret1681818

Saadet Partisi çalışıyor

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Çelebi Keyhıdır, Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.

 Çarşı, Pazar, İlçelerde Seçim Çalışmalarına Devam Eden Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Çelebi Keyhıdır, Planlı Programlı Çalışacaklarını Söyleyerek Önemli Mesajlar Verdi:

“Adana’mıza Hangi Hizmeti Yaparsak Reklamımız Olur? Diyerek Yönetmeyeceğiz. Vatandaşımıza Sunacağımız Hizmetlerin Vaktinde, Eksiksiz, İhtiyaçlara Göre Ve Sistematik Bir Şekilde Yerine Getirilmesini Sağlayacağız.

İşi Ehline Vereceğiz

Ehil Ellerde Yapılan İş, Kaliteli, Hızlı Ve Düşük Maliyetle Yapılacak Akrabalık Bağı Olmadığı İçin İşe Alınmadım Sözü Tarihe Karışacak. İşin Gerektirdiği Nitelik Dışında Bir Ayrım Yapılmayacak.

Yolsuzluk Ve İsrafa Geçit Vermeyeceğiz

Kaynaklar Vatandaşımızın Huzuru Ve Refahını Arttırmaya Yönelik Kullanılacak, İhaleler Kayırmacılık Yapılarak Yandaşlara Dağıtılmayacak. Gösteriş Ve Şatafat İçin Yapılan Harcamaların Tamamını Vatandaşımızın Doğrudan Hizmetine Sunacağız.

“BİZE EMANET EDİLEN MALİ İMKÂNLARA VE MÜLKE YETİM MALINA SAHİP ÇIKAR GİBİ SAHİP ÇIKACAĞIZ.”

Herhangi bir Dairede Kullanılan Bir Kâğıtta Dahi Hepimizin Hakkı Ve Emeği Olduğu Anlayışıyla Milletin Alın Terine Sahip Çıkacağız.

“Hizmet Ve Atamalarda Partizanlık Ve Ayrımcılık Yapmayacağız. “Bu Topraklarda Doğan Herkesi Kardeş Biliyoruz. Aynı Güneşi, Suyu, Hava Ve Toprağı Paylaştığımız İnsanlarla Barış İçinde Yaşama Arzusundayız.

Dil, Din, Irk, Mezhep Ve Hiçbir Grup Ayrımına Rıza Gösteremeyiz. Hepimiz Biriz Ve Bu Ülkenin Vatandaşıyız. Kapımız Herkese Açık Olacak Kapalı Kapılar Ardında Vatandaştan Uzak Ama Sözde Vatandaş İçin Çalışan Anlayayışını Ortadan Kaldıracağız. Vatandaşımızın Her Derdi Bizim Derdimiz Olacak.

Her Hizmette Halkımızın Kültür Değerleri Göz Önüne Alınarak; Yerel Ve Kültürel “DEĞERLERİ KORUYUP ZENGİNLEŞTİRECEĞİZ”

Şehrimizde Var Olan Kültürel Mirasın Emanetçisi Olacak Ve Bu Emaneti En Güzel Şekilde Yaşatacağız.

Hizmette Her İşi “Hızlı Doğru Estetik” Biçimde Yapacağız. Ulaşımdan Alt Yapıya Temizlikten Kaldırım Yenilemeye Kadar Bütün Hizmetler Tekrar Gözden Geçirilip Adana’mızın İhtiyacına Göre Planlanacak. Şehrin Ruhuna Aykırı Hizmet Ve Yapılaşmaya Karşı Önlemler Alacağız. Şehir Estetiğini Yaygınlaştıracağız.

HESAP VEREBİLİR VE “ŞEFFAF OLACAĞIZ”

Hesap Verilebilirlik Ve Şeffaflık Açısından Yapılan Tüm Hizmetlerin Halkın Gözleri Önünde Açık Ve Şeffaf Bir Şekilde Olması Sağlanacak. Şehrin Yönetiminde, Adana’ Da Yaşayanlar Söz Sahibi Olacaktır. Alınacak Olan Stratejik Kararlar İşin Ehli İle İstişareler Neticesinde Paylaşılıp Tüm Kamuoyu (Muhtarlar, İmamlar, Stk’lar) İle Paylaşılacaktır.

İMAR UYGULAMASINDA HİÇ KİMSEYE “HAKSIZ RANT SAĞLAMAYACAĞIZ”

Şehrin Planlaması Sonucu Ortaya Çıkan Rant Sebepsiz Zenginleşmeye Yol Açmayacak Rantın Şehre Katkısı Sağlanacak Toplumsal Refahı Eşit Bir Şekilde Arttıracağız.

Her Konuda “Adil Olacağız” Adalet Anlayışımız; Kendimiz İçin İstediğimizi Halkımız İçin İsteyecek, Kendimiz İçin İstemediğimizi Halkımız İçinde İstemeyeceğiz.” Olacaktır. Adil Ve Tarafsız Davranmanın Yolunun Bu Düsturdan Geçtiğine İnanıyoruz.

HERKESİN DERDİ İLE DERTLENECEĞİZ “HALKIMIZ İLE BÜTÜNLEŞECEĞİZ”

Vatandaşımızın Ne Derdi Olursa Olsun “Bu Bizim Görevimiz Değil” Demeden Dinleyeceğiz Ve Çözüm Üretmek İçin Gayret Göstereceğiz.


 

 

340 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398