Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam907
Toplam Ziyaret1686340

Saadettin Aslan,projelerini açıkladı

Karaisalı Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı Saadettin Aslan, “Varda Köprüsünün doğasına uygun otel ve bungalov evler inşa edeceğiz” dedi.

 

Karaisalı Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı Saadettin Aslan, Varda Köprüsüne misafirhaneler ve Kızıldağ yaylasına kayak merkezi yapacaklarını söyledi.

Aslan, şu vaatlerde bulundu:

“Varda Köprüsünün doğasına uygun otel ve bungalov evler inşa edeceğiz. Karaisalı'mızı Turizm Cenneti haline getirmeye devam edeceğiz.

KIZILDAĞ YAYLASINA KAYAK MERKEZİ

İlçemiz turizm potansiyelini dört mevsim muhafaza edebilmesi için Kızıldağ Yaylamıza kayak pisti yaparak ilçe ekonomisine katkı sağlayan bir yatırım haline getireceğiz.

HAYVAN PAZARI-KAPALI OTOPARK PROJESİ

Projesini hazırladığımız imar planı içerisine koyduğumuz yapımına en kısa sürede başlayacağımız hayvan pazarını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Modern bir kesimhaneye sahip hayvan pazarında vatandaşlarımız kendi hayvanlarını da satma imkanına kavuşacak.

KAPALI OTOPARK

Turizm noktası haline gelen ilçemizin artan park alanı sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak amacıyla projesini hazırladığımız 2 adet kapalı otoparkı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız.

KAPIKAYA KANYONUNA CAM KÖPRÜ,TELEFERİK- KIZILDAĞ YAYLASINA KAYAK MERKEZİ
Turizm noktası haline gelen ilçemizin potansiyelinin arttırılması için Kapıkaya Kanyonuna Cam Köprü Kurulacak. Çukurova Kalkınma Ajansına sunulmuş olan proje kapsamında fizibilite çalışmalarına başlandı. Dünyada birkaç ülkede olan cam köprünün en geniş ve kapsamlısını ilçemize kazandıracağız. Bu proje kapsamında kanyon önünden teleferikle kanyon üzerinde yapılacak olan cam köprüye çıkacak olan misafirler isterlerse oradan da Varda Köprüsüne geçebilecekler.

KIZILDAĞ YAYLASINA KAYAK MERKEZİ
İlçemiz turizm potansiyelini dört mevsim muhafaza edebilmesi için
Kızıldağ Yaylamıza kayak pisti yaparak ilçe ekonomisine katkı sağlayan 
bir yatırım haline getireceğiz.

KAPALI SEMT PAZARI ve SERA KÖY KURULACAK
Kapalı Semt Pazarının İmar planlamasını yaptık, fizibilite çalışmasını tamamladık çok kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 
SERA KÖY KURULACAK
Üretken Belediyecilik anlayışıyla turizm noktası haline getirdiğimiz ilçemize sera köy kurulacak. Birim alandan daha fazla ürün 4 mevsim üretilebilecek. Elde edilen meyve sebzeler soğuk hava deposunda muhafaza edilerek
sebze-meyve paketleme tesisiyle üreticilerimizden tüketicilere aktarılacak. 

MEZARLIK-KAKSAN ARASI 500 DÖNÜMLÜK ALANDA
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İLAN EDİLDİ

Üretken belediyecilik vizyonuyla ilçemizin geleceğini planlamaya devam ediyoruz. Değişen ve Gelişen Karaisalı’mızın duraklamadan yatırımlarının devamı için Karaisalı Mezarlığı ile Kaksan Kireç Fabrikası arası 500 dönümlük alanı organize sanayi bölgesi ilan ettik. Yatırımcılara kolaylıklar sağlanarak iş alanlarını genişleteceğimiz organize sanayi bölgemizde ilçemizde yetişen tarım ürünlerinden yaş meyve-sebzeye, hayvansal ürünlerden orman ürünlerine kadar birçok ürün grubu için yatırım teşvikleri yapılacaktır.”

Aslan, projelerini açıklamaya devam edecek.

 

 

 

384 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382