Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam258
Toplam Ziyaret1684355

“Bizim Çocuklar” şampiyonluk kupasını kaldırdı

Karaisalıspor son maçını Yumurtalık Belediyespor ile oynayacaktı. Ne yazık ki küme düşen Yumurtalık Belediyespor sahaya çıkmayınca Karaisalıspor hükmen galip geldi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İl Hakem Kurulu Başkanı Kürşat Uçar,  Futbol federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Bozan, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar, AK Parti Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı Turgay Bulut, Karaisalı Esnaf Odası Başkanı Ali Metin, Karaisalı Ziraat odası Başkanı Mahmut Metin, Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük, Karaisalılılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Coşkun, MHP İl Genel Meclisi eski Üyesi Hüseyin Karakuş, Karaisalıspor Başkanı Kemal Metin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teknik Direktör Ayhan Yıldırım, Teknik Direktör Yardımcısı Mesut Yüce, futbolcular ile futbolcuların aileleri ve Karaisalıspor taraftarlarının katıldığı törende kupa sevinci yaşandı.

Futbolcuların birbirlerine sarıldığı törende Teknik Direktör Ayhan Yıldırım futbolcular tarafından havaya kaldırıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Karaisalısporlu şampiyonlara 15 bin lira pirim vereceği açıklanması futbolcular arasında sevince yol açtı.
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da, daha önce açıkladığı şampiyonluk pirimi sözünü tekrarladı. Aslan, kendisinin vereceği pirimin Sözlü'nün vereceği pirimden ayrı olduğunu söyledi.Futbolcular hem Sözlü’yü hem de Aslan’ı alkışladılar.

Meşalelerin yakıldığı törende daha sonra Başkan Kemal Metin, Başkan Saadettin Aslan ve Cumali Deli birlikte göbek attılar. Daha sonra Başkan Saadettin Aslan’ın da aralarında olduğu gurupta halaylar çekildi, çiftetelli oynandı.

Kupa töreninin sona ermesinin ardından Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından Hacıkırı’da Yahya’nın yerinde sporculara şampiyonluk yemeği verildi.

AYRINTILAR GELİYOR…
Millet ittifakı'ndan hiç kimsenin törene katılmaması ise dikkat çekti.

Şampiyonluk töreni ile ilgili haberimizin ayrıntılarını vermeye devam edeceğiz.

372 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351