Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam637
Toplam Ziyaret1668279

Muhtar Adayı Davut Develi seçim beyannamesi yayınladı

Salbaş Esentepe Mahallesi muhtar adayı Davut Develi, 31Mart 2019 mahalli idareler seçimleri için beyannamesini açıkladı.

Açıklamayı kamuoyuna  aynen yayınlıyoruz:

“TERCİH SİZİN

'İnanıyorum ki ;

 Esentepeli seçmen her zaman olduğu gibi 31 Mart 2019 Pazar günü, Akıl,Vicdan ve hür irade ile kişilerin ikbal ve saltanatı için değil,Çocuklarımızın ve Mahallemizin geleceği için karar verecek, inşallah yeni bir Tercih  yapacaktır.

Muhtarlık;

Bir amme hizmetidir.

Belime silah takayım, Bir de protokolde yer alayım,keyfime bakayım düşüncesiyle verilen ve alınan bir makam değildir.

Devlet ile millet arasında köprü ve emanet olan bir hizmet makamıdır.

BU BİR SEÇİM BEYANNAMESİDİR

1-) Makul bir çoğunluk ile inşallah yönetimi devraldığımızda kanunların verdiği yetkiler, seçilen heyet tarafından sonuna kadar kullanılacak. Görev süremizin sonunda halkın % 99'unun memnuniyetiyle emanet sahibine teslim edilecektir.

2-) Yapılanlara özenle sahip çıkılacak, İlk iki yıl içinde açılmayan, asfaltlanmayan ve Aydınlatılmayan cadde ve sokak kalmayacak ve Hizmetlere son güne kadar, ilk gün ki aşk ve heyecanla devam edilecektir. Köklü ve kalıcı hizmetlere imza atılacak. Son yıla ve aylara bırakılmayacaktır..

3-) Yerleşim alanımız, Görsel anlamda herkesin gıpta ile bakacağı, daha yaşanabilir ve temiz bir mekan haline getirilecektir.

4-) Camii ısıtma ve soğutma enerji bedeli muhtarlıkça ödenecek, Okullarımızın ve Camimizin diğer ihtiyaçlarının karşılanması için imkanlarımız sonuna kadar kullanılacaktır.

 5-) İlk okula yeni başlayacak mahallemizde ki öğrencilerin tüm masrafları muhtarlıkça karşılanacak, Ayrıca üniversiteye giden yardıma muhtaç tüm öğrencilere, öğrenim süresi boyunca burs verilecektir. 

6-) Muhtar adayları ile birlikte seçilen ihtiyar heyeti üyelerine her yıl bir ay muhtarlık vekaleti verilecektir. Yasal olarak Hiçbir sosyal güvencesi ve maaşı olmayan tüm ihtiyar heyeti üyelerine, 5 yıl süreyle düzenli olarak destek sağlanacaktır.

7-) Fakir fukara, Garip guruba ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerine, devletin yaptığı yardımların fazlasıyla alınması sağlanacak ve  muhtarlık olarak da, daha çok yardımcı olunacak.

8 -) Seçilecek olan diğer mahalle muhtarlarımız, İhtiyar heyeti üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve kamu yöneticileriyle daha fazla istişare ve işbirliği yapılacak. Halkımızın sorunlarının çözümü ve daha fazla bilgilenmesi için; Sempozyum ve konferanslarla dini, milli ve kültürel faaliyetlere ağırlık verilecektir.  

9-) Mahallemizden ebediyete irtihal etmiş tüm geçmişlerimiz için, her yıl Camimizde program yapılacak, cenaze evinde ilk gün yemek ikramı muhtarlıkça karşılanacaktır.

10-) Gençlere her türlü sahip çıkılacak. Komşular arasında var olan muhabbet ve samimiyetlerin artması için daha çok gayret gösterilecek.

11-) Tarihi ve kültürel miraslarımızın aslına uygun restorasyonları yapılacak ve ortak kullanım alanlarımız özenle korunacak. Geçmişte kullanılan materyallerin sergileneceği, Tarih ve kültür müzesi ile birlikte bir kütüphane bölümü açılacaktır.

12-) Bizim için ve herkes için önemli olan Sağlık, Eğitim, Ulaşım ve Güvenlik konularında yaşanan sorunlar tarafımızca veya tüm muhtarlarımız ve ileri gelenlerimizden oluşturulacak ''SALBAŞ İTTİFAKI'' ile mutlaka çözüme kavuşturulacaktır.

Salbaş Esentepe ve herkes için iyi gelecek bu seçim beyannamesini, kamuoyunun tasviplerine arz eder, Dua ve desteklerini beklerim.

Saygılarımla”

Davut Develi

Salbaş /Esentepe Muhtar Adayı

647 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339