Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam887
Toplam Ziyaret1669273

Yeşilkuş, masa tenisi turnuvasında derece alanları kutladı

Karaisalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşilkuş, “Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yakup Alçi beye, kurs öğretmeni Meliha Gümüşel hanıma ve kursiyerlerimize çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” de



Karaisalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşilkuş 2-3 Mart 2019 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencileri ve hocalarını kutladı.

Masa tenisi sporcularını kabul eden Karaisalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşilkuş, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Adana Masa Tenisi İl Temsilciliğince 2 - 3 Mart 2019 tarihleri arasında Zihinsel Engelli ve Özel Sporcular Masa Tenisi Yarışması adı altında Masa Tenisi turnuvası düzenlenmiştir. Bu turnuvaya hazırlanmak için önce Karaisalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce 14.01.2019 tarihinde Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde açılan masa tenisi kursuna katılmışlardır. Turnuvada ise bireysel kategoride yarışan kursiyerlerimizden Uğur Kılınç 1., Volkan Tan 3., Fatih Yılgın 4. ve Ömer Orman 4. olmuşlardır. Başta Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yakup Alçi beye, kurs öğretmeni Meliha Gümüşel hanıma ve kursiyerlerimize çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

512 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339