Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam814
Toplam Ziyaret1682801

Seyhan Belediye Meclisi tatlı başladı, acı bitti

Meclis toplantısında gündemlere geçilmeden önce tüm meclis üyeleri ile görevlilere baklava ikramında bulunuldu..AK Parti ve MHP Gurubu Başkan Zeydan Karalar’ı protesto ederek meclisi terk ettiler.



VAHİT ŞAHİN

Adana’nın Seyhan İlçe Belediye Meclisi Mart ayının ilk toplantısı tatlı başladı, gergin bitti.

Seyhan Belediye Meclisi, Başkanı Zeydan Karalar, meclis kâtipleri Yasemin Çelik ve Nurul Feda İnep başkanlığında toplandı.

Meclis gündemine geçilmeden önce tüm meclis üyeleri ile görevlilere baklava ikramında bulunuldu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gündem dışı konuşmaların işlerinin yoğun olduğu gerekçesiyle meclisin son gün toplantısına bırakılmasını önerdi. Ve gündemlere geçildi. 22 maddeden oluşan meclis gündemine 1 ek madde ilave önerisi oy birliği ile kabul edildi.  Gündemin birincisi maddesinde belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliği 10.maddesi gereği 5 adet mühendis kadro ihdası hakkındaki talebi Başkan Karalar oylamaya sundu. Madde oyçokluğu ile kabul edildi. Buna tepki gösteren AK Partili ve MHP’li Belediye Meclis üyeleri konunun komisyonlarda görüşülmesini istediler. Karalar, oylamanın tamamlandığını belirterek bu isteği geri çevirdi.  AK Partili Yalçın Limoncu ve Esef Şahin ile MHP’li Rahmi Benli de konunun ilgili komisyona sevki için yeniden oylanmasını istediler. Başkan Karalar, gündem maddesini komisyona havale etmeden idareden geldiği şekliyle yeniden oylattı ve madde oy çokluğu ile kabul edildi. Bunun üzerine AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri olayı protesto ederek salonu terk ettiler.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, meclis çalışmalarına 5 Mart 2019 saat 17.00’de yapılması için toplantıyı ara verdiğini açıkladı.


325 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398