Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam245
Toplam Ziyaret1685000

DSP belediye başkan adaylarını tanıttı

DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çağrı Bağatur, Seyhan Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, Çukurova Belediye Başkan adayı Yalçın Akyol, Yüreğir Belediye Başkan adayı Hamide Berktaş, Sarıçam Belediye Başkan adayı Celal Güven ile çok sayıd

Bağatur’un mezanı ziyaret ettiler

Demokratik Sol Parti (DSP) 31 Mart yerel seçimlerine aday olan belediye başkan ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. Toplantı öncesi adaylar, Adana’nın efsane belediye başkanı merhum Avukat Ege Bağatur’un kabrini ziyaret etti.

DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çağrı Bağatur, Seyhan Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, Çukurova Belediye Başkan adayı Yalçın Akyol, Yüreğir Belediye Başkan adayı Hamide Berktaş, Sarıçam Belediye Başkan adayı Celal Güven ile çok sayıda partili merhum Avukat Ege Bağatur’un kabrini ziyaret etti. Duaların okundu ziyaretin ardından annesi Emine Yıldız Bağatur ile birlikte kısa bir konuşma yapan büyükşehir adayı Çağrı Bağatur, ‘İnanıyorum halkta bir karşılığımız var. Sevgi ve saygıyla da bunu başaracağız. Diğer adaylarında halka hizmet arzularının bizlerin onlara olan örnek davranışlarla farklılaşacağını düşünüyorum. Eğer yapılacak birşey varsa halk için kamunun kaynaklarının etkin bir şekilde halkın hizmetinde dürüst siyasetle yapılması lazım. Bugün artık herkes için aynı olması gereken bu tavır ve davranışı hep birlikte göstermeye söz veriyoruz’ dedi. ‘Bir söz var yiğit namıyla anılır’ diyen Seyhan Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan da ‘Bağatur başkanımız dürüstlüğün erdem olduğu bir ortamda gerçekten olağan üstü Adana sevgisiyle, dürüstlüğü, kibarlığı, işbilirliğiyle bir dönem geçirmiştir. Bağatur başkanımız belediyecilikte bizlere her zaman yol göstermiştir. Ben de kendisine Allahtan rahmet diliyorum. İnşallah büyükşehir adayımız babasının yolunda ilerler ve yarım kalan işleri tamamlar’ diye konuştu.

Daha sonra adaylar için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde toplantı düzenlendi. DSP İl Başkanı Leyla Can Haklı, basın mensuplarına belediye başkan adayları ile meclis üyesi adaylarını tanıttı.

 

838 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351