Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam89
Toplam Ziyaret1667731

Ömer Çelik: ‘’Fikret Yeni kardeşimiz, Seyhan için bir şans’’

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkanı Adayı Fikret Yeni’nin Dumlupınar Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in de katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Seyhan’a şimdiye kadar belediyecilik anlamında yeterli hizmetlerin getirilmediğine dikkati çekerek, ‘’Seyhan bizim kıymetlimiz, gözbebeğimiz’’ dedi. 

Çelik, partisinin Seyhan Belediye Başkanı Adayı Fikret Yeni'nin Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerin yaklaştığını söyledi. 

Türkiye'nin geleceği, şehirlerin daha da güzelleşmesi, ülkenin daha da ileriye gitmesi için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, adaylarının açıkladığı dışında, CHP'nin ve müttefiklerinin herhangi bir projesinin olmadığını belirten Çelik, "Türkiye'nin istikrarının, şehirlerimizin ve ilçelerimizin güçlenmesinin sorumluluğu hepimizin üzerindedir. 31 Mart seçimlerine giderken, kimlerin AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın başarısından sevinç duyacağını, kimlerin başarısızlık için ellerini ovuşturduklarını görüyorsunuz" diye konuştu. 

Türkiye'nin dostları ve Türkiye'nin iyiliğini isteyenlerin başarı için dua ettiğini, Türkiye'yi tökezletmek isteyenlerin ise başarısız olalım diye dilek tuttuğunu ifade eden Çelik, ‘’Ama sizlerin sayesinde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da oyunları boşa çıkacak, tuzakları bozulacak ve inşallah sandıkta adaylarımız belediye başkanı olarak ilan edilecek’’ dedi. 

-‘’SEYHAN'A İLİŞKİN PROJELERLE BİZZAT İLGİLENECEĞİZ’’ 

Çelik, Seyhan’a şimdiye kadar belediyecilik anlamında yeterli hizmetlerin getirilmediğine dikkati çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

‘’Seyhan bizim kıymetlimiz, gözbebeğimiz. Fikret Yeni kardeşimiz Seyhan için bir şans. İlçede yaşayan herkes için yepyeni bir Seyhan vadediyoruz. Seyhan'a ilişkin projelerle bizzat ilgileneceğiz ve bunları destekleyeceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı Seyhan'da Fikret Yeni kardeşimizin belediye başkanlığı sizlerin desteğiyle kesinleştiği zaman, sizin dışınızda biri değil, sizin kardeşiniz, evladınız bir kişi belediye başkanı olmuş olacak." 

Ömer Çelik, partililerden mahalle mahalle, sokak sokak gezerek "AK belediyeciliği" anlatmalarını da isteyerek,  ‘’Karşımızdaki ittifakın bu devlete, bu millete, Adana'ya, Seyhan'a bir hayrı dokunmayacağı açıktır. Onların tek meselesi 'Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı zayıflasın'. Türkiye tökezlerse, zayıflarsa ve istikrarımızı kaybedersek, etrafımızdaki kaosla mücadele edecek gücümüzü kaybedersek onların umurlarında değil" İfadelerini kullandı. 

Ömer Çelik, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Mart'ta Adana’da düzenlenecek mitinge katılacağının bilgisini de verdi. 

-‘’SEYHAN’I YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ’’ 

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkanı Adayı Fikret Yeni de, AK Parti’nin 5,5 yıl Adana İl Başkanlığını yapması hasebiyle kent genelinde olduğu gibi Seyhan’ın da sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi. 

Seyhan’ın, sorunlarını giderip ortaya koyacakları vizyon projelerle daha güzel ve yaşanabilir olması adına gayret göstereceklerini anlatan Fikret Yeni, ‘’İnşallah hazırladığımız bu projelerle Seyhan’ı yeniden inşa edeceğiz. Bu projelerimiz hayali değil. 96 mahallemizin tamamını kapsayacak projelerle Seyhan’ı güzelleştireceğiz’’ dedi. 

Seyhan’a ve Seyhanlı hemşerilerine hizmet etme aşkıyla yola çıktığını ifade eden Fikret Yeni, şöyle konuştu: 

‘’Her platformda söylediğim gibi Seyhan’ı, Türkiye’nin 5. ilçesi olma şerefindeki konuma getireceğiz. Bunu, milletimizin inşallah Türkiye genelinde olduğu gibi Adana ve Seyhan’da Cumhur İttifakı’na gereken desteği sağlamasıyla başaracağız. Başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyelerimizde zafer kazanarak, gönül belediyeciliği ile kentimizi her alanda kalkındıracağız.’’

 

Konuşmaların ardından Ömer Çelik, Fikret Yeni ve törene katılan parti yöneticileri kurdele keserek seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdiler.

151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339