Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam606
Toplam Ziyaret1668992

Vatan Partisi Karaisalı adayı: Abdurrahim Köylü

1952 Karaisalı Çorlu köyünde doğdu, ilk okulu burada bitirdi. Düziçi İlk Öğretmen okulu, Gazi Üniversitesinden mezun oldu. 40 yıl memuriyet ve Müfettişlik yaptı. Emekli olduktan sonra 2012 yılında İşçi Partisine katıldı, İlçe yönetimlerinde bulundu.


Vatan Partisi Adana 31 Mart seçimleri için, Adana Büyükşehir ve İlçe adaylarını açıkladı.
Seyhan Belediyesinde gerçekleşen tanıtım İstiklal Marşı ile başladı.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü'nün de katıldığı aday tanıtım toplantısında konuşan Üsküplü ;
"Vatan savaşı koşullarında yerel seçimlere giriyoruz.ABD’nin Türkiye’yi silahla tehdit ettiği, ekonomik olarak savaş açtığı bir dönemdeyiz.Komşumuz Suriye’nin kuzeyinde beslediği PYD/PKK terör örgütünün namluları Mehmetçiğimize çevrilmiş durumda.Amerika, İsrail ve Yunanistan Ege ve Akdeniz’de yaptıkları ortak tatbikatlarla Mavi Vatanımız tehdit ediliyor.Amerikan Başkanı Donald Trump “ Türkiye’yi ekonomik olarak mahvetmekle” tehdit ediyor. ABD 2018 Ağustos’undan bu yana Türkiye’ye karşı bir ekonomik savaş başlatmış bulunuyorlar.AK Parti hükümetinin ekonomik krize bir çözümü yok.Türkiye, artık borcu borçla çeviremez. Böyle gitmez!İflaslar, kapanan fabrikalar, işten atılan emekçiler, ürünü tarlada kalan çiftçiler, sinek avlayan çarşılar... Böyle gitmez!İşçi borçlu, çiftçi borçlu, esnaf borçlu, sanayici borçlu, herkes borçlu. Borçlu millet olduk. Borçlu devlet olduk. Böyle gitmez!

ALTIN FIRSAT ÖNÜMÜZDE
Üsküplü' bu olaylardan kurtulmanın çözümünü ise şöyle ortaya koydu:
"K Parti Seçenek değil, borç batağı!CHP-İyi Parti seçenek değil, HDP/PKK ile ittifakın sonu karanlık!Türkiye’nin önünde tek seçenek var. Türkiye’nin önünde altın fırsat var.Vatan Partisi’nin zamanı geldi" dedi.
ÖZLÜ ÇÖZÜM
1.Millî kent: Önce bağımsızlık!
2.Demokratik kent: Halk Meclisleriyle yönetim!
3.Üretken kent: Üretici baş tacı!
4.İnsancıl kent: Önce vatandaş!
5.Toplumcu kent: Önce dayanışma, önce elbirliği!
6.Özgür kent: Söz halkın!
7.Çağdaş kent: Önce aydınlanma!
8.Doğal kent: Önce yeşil, önce mavi!
9.Güzel kent: Sanatçının güzel eli!
10.Kadıncıl kent: Kadınlar önde!
11.Çocuğun ve gençliğin kenti: Geleceğimize güvence!
12.Engelsiz kent: Engellilere özen!

Vatan Partisi’nin Türkiye’nin yakıcı sorunlarına çözümü var.Vatan Partisi’nin vatan mücadelesine gönül vermiş üyelerden oluşan örgütleri var.Partimizin 50 yıllık bağımsızlık mücadelesinde oluşan birikimimiz var.Cumhuriyetimize ve Vatanımıza bağlı, varlığını Atatürk Devrimine adamış, guru duyduğumuz bir gençliğimiz var.Türkiye’yi yönetmeye hazır kadrolarımız var."

Vatan Partisi Adana' Büyükşehir ve Çukurova ilçe olmak üzere 2 kadın adayla giriyor.
VATAN PARTİSİ ADANA İL VE İLÇE ADAYLARI ;
ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : AVUKAT HATİCE NESRİN KILIÇAY
1962 Adana doğumlu.İlk ve orta öğrenimini Adana’da yaptı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.
Türkiye Barolar Birliği Genç Avukatlar ve Tüketici Hakları komisyonunda.
Adana Barosu Hayvan Hakları ve Kadın hakları komisyonlarında görev aldı. Halen Adana Barosu Avukatı olarak serbest çalışıyor.
Çukurova Taşeron İşçileri Derneği Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi,
Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyesi ,
2016 Tarihinden bu yana Cumhuriyet Kadınları Derneği Seyhan Şube Başkanlığı görevini yapmaktadır.
2015 Yılında Vatan Partisine üye olan Kılıçay, Vatan Partisi Seyhan İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve İl Yönetim Kurulunda görevinde bulundu.
2016 yılından beri Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu üyeliği, Merkez Hukuk Bürosu Yöneticiliği, Öncü Kadın Yönetim Kurulu üyeliği, Merkez İşçi Sendika Bürosu üyeliğindeki görevlerinde bulunmuştur.
Evli ve 2 çocuk annesidir.

ÇUKUROVA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : VAHİDE BUDAK

1967 Adana doğumlu, İlkokulu İmamoğlu’nda orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. Özel sektörde Muhasebecilik mesleğinden emekli oldu.
Bekar ve 2 çocuk annesidir.

SEYHAN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : EROL SEZGİNLER
1949 Ceyhan doğumlu. Ceyhan lisesinde okudu. 50 yıldır Adana’da çeşitli sektörlerde ticaretle uğraştı. 17 yıl Adana Ticaret Odası Meclis üyeliği yaptı. Bu dönem içinde de 10 yılda Türkiye Odalar Borsalar Birliği ( TOBB ) Genel kurul delegeliği yaptı.
2016 yılında partiye katıldı. İl Yönetim Kurulunda görev aldı.Bekar 2 çocuk babası .

YÜREĞİR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : FERİT IŞIK
1953 Adana’da doğdu.Adana ve İktisadi Ticari İlimler Akademisinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 1978 yılında Türkiye İşçi Köylü Partisine katıldı. Partinin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Sosyalist Parti kurucu üyesi olarak yönetimde yer aldı.Evli ve 3 çocuk babası.

KOZAN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : CEZMİ GÜRLEN
1957 Kozan doğumlu. İlk – Orta - Liseyi Kozan’da bitirdi. Halen Kozan’da Esnaflık yapmaktadır.2009 yılında partimize katılarak Kozan İlçemizde Vatan Partisi kurucu İlçe başkanlığı görevini aldı, 2009 dan 2018 yılına kadar İlçe başkanlığı ve genel merkez delegeliği yaptı.Evli ve 3 çocuk babası.

KARATAŞ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : ZİDAN BENGÜL
1957 Karayusuflu köyünde doğdu. Tedaş’tan emekli , Maraton koşucusu,çok sayıda madalyası var.2011 Yılında partiye katıldı, 2 Dönem İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.Evli ve 4 çocuk babası

SARIÇAM İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : SALİM YILMAZ
1960 Çamlıyayla’ da doğdu.İTÜ Kimya Mühendisliği Fakültesinden mezun oldu.Türkiye’de ilk tek kompenentli poliüretan üreticisi. Aynı üretimi özel bir inşaat firmasında devam ettirdi. Bu firma şu an konusunda dünya 3.sü durumunda2003 Yılında partimize üye oldu. Mersin İl yönetiminde görev aldı.
Evli.

SAİMBEYLİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : ATİLLA ÇAVUŞOĞLU
1958 Yılında Gedikli (Feke) köyünde doğdu. Tahsil hayatını Adana’da tamamladı.1976 Yılında İller Bankası 8.Bölge Müdürlüğünde, Memur, Şef, Şube Müdürü, APK Uzmanı olarak çalıştı ilgili kurumdan da emekli oldu.
Evli ve 2 Çocuk babası.

CEYHAN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : SACİT ATA
Ceyhan İlçe Başkanımız

POZANTI İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : EFE HAN HUNDEMİR
1992 Yılında Adana’da doğdu.Lisans öğrenimini Çukurova Üniversitesi Arkeoloji bölümünde tamamladı. 2014 Yılında partiye üye olarak Vatan Partisinde ve gençlik mücadelesinde kitle örgütü TGB ‘de önder pozisyonlarında görevler aldı.Şu an arkeoloji üzerine akademik çalışmalarını sürdürüyor. Bekar

KARAİSALI İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : ABDURRAHİM KÖYLÜ
1952 Karaisalı Çorlu köyünde doğdu, ilk okulu burada bitirdi.Düziçi İlk Öğretmen okulu, Gazi Üniversitesinden mezun oldu. 40 yıl memuriyet ve Müfettişlik yaptı. Emekli olduktan sonra 2012 yılında İşçi Partisine katıldı, İlçe yönetimlerinde bulundu.Evli ve 3 Çocuk babası

BELEDİYE MECLİS ÜYE 1. SIRA ADAYLARIMIZ
ÇUKUROVA İLÇE : Dr.MURAT BOZKIR
YÜREĞİR İLÇE : BAHADIR BERKYEZ
SAİMBEYLİ İLÇE : FUAT AĞIRTICI
SARIÇAM İLÇE : YILMAZ GÜLER
KOZAN İLÇE : AYNUR YILDAR
KARATAŞ İLÇE : ŞABAN GÜZEL
YUMURTALIK İLÇE : FATMA TEMİZ
POZANTI İLÇE : YUSUF KAHVECİ
İMAMOĞLU İLÇE : MAHMUT YILMAZ
ALADAĞ İLÇE : ALİ YILMAZ
KARAİSALI İLÇE : AKİF SERDAR GÖZÜKÜÇÜK

548 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339