Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam180
Toplam Ziyaret1685613

İYİ Parti Karaisalı Adayı Veli Durak seçim bürosu açtı

Veli Durak açılışta yaptığı konuşmada “Karaisalı’mızın beka sorunu vardır” dedi.

 

   

İYİ Parti Karaisalı Belediyesi Başkan adayı Veli Durak seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Kura-ı Kerimden Cuma suresinin okunması ve duaların yapılmasından sonra açılış kurdelesinin kesildi. Oldukça heyecanlı olduğu görülen Veli Durak konuşmasına, “Kendimden uzun uzun bahsetmeyeceğim. Ailemi ve şahsımı hepiniz tanıyorsunuz. Hem Adana’da hem Karaisalı’da yıllardı sizlere hizmet etmenin gururunu yaşadım” diye başladı.

Durak, “Bugün de yüce Allah başkan adayınız olarak beni sizinle bir araya getirdi” diyerek şöyle devam etti:

“Neden bu yola çıktık kısaca özetlemek istiyorum. Karaisalı Belediyemiz yeni büyükşehir yasası ile tarihinde görmediği kadar çok kaynağa sahip oldu. Mesela sadece bu yıl için 30 trilyon bütçesi var. Geçen yıl 26 trilyondu. Bunun yanında belediye 5 trilyon da borçlandı. Yani 5 yılda neredeyse 100 trilyon para geldi. Ama ne yapıldı diye soruyorum? Maalesef hiçbir şey. Halen merkezde ve köylerde yollar bozuk. Çarşıda tüm esnaflara belediyenin borcu var. İki üç müteahhit düzenli para alırken, ilçenin esnafı her ay belediyenin kapısında bekliyor. Muhtarlarımız arasında ayrıcalık yapıldı. Bugün belediyenin borcunun 30 trilyon lira olduğu söyleniyor. Trilyonlarla para çarçur edildi. Hatta belediye meclisinde AK Partili meclis üyesi arkadaşlar bile kovuldu. Başka partiye oy verenler işten çıkarıldı. Kendi öz çocuklarımız varken dışarıdan adamlar belediyeye getirildi. İşçinin ve memurun maaşı ödenmedi. Belediye icralık oldu. Her türlü dedikodu aldı başı ı gitti.”

Karaisalı’nın beka sorun olduğunu vurgulayan Veli Durak, “Karaisalı’nın beka sorunun gidermek için, adil, eşit ve siyasi ayrıcalık yapmadan hep birlikte yönetmek için helal oylarınıza talibim. Ben sizinle particilik yapmadan, partiler üstü Karaisalı ittifakını kurmak istiyorum. Allah, bizi sizlere mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Veli Durak’ın seçim bürosu açılışına İYİ Parti Adana Milletvekilleri M. Metanet Çulhaoğlu ve İsmail Koncuk, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca, CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, İYİ Parti Sarıçam ve Aladağ Belediye Başkan adayları, Karaisalı Belediyesi eski Başkanı Babacan Durak, MHP Karaisalı Belediye Meclis üyesi Mustafa Durak ile çok sayıda misafir ve vatandaş katıldı.

 

 

885 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382