Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam143
Toplam Ziyaret1667785

Sözlü aday

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Ankara’da düzenlediği "Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda resmen Cumhur İttifakı adayı olarak ilan edildi.

Ankara Spor Salonu’nuundaki toplantıya eşi Zeynep, çocukları Asena, Gökçen ve Oğuzhan Sözlü ile birlikte katılan Başkan Hüseyin Sözlü, başkente akın eden Adanalı hemşehrilerinin coşkulu tezahüratlarına bozkurt selamıyla karşılık verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez Yönetimi, milletvekilleri ve belediye başkan adaylarının güçbirliği ve dayanışmasına sahne olan aday tanıtım toplantısına evsahipliği yapan Ankara Spor Salonu “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” sloganlarıyla yankılandı.
Canlı yayın yapan televizyonların konuğu olan Başkan Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’nın Adana’da yüzde 60 ve üzerinde oy oranıyla 31 Mart seçimlerinde sandıktan muzaffer çıkacağını söyledi.
Başkan Hüseyin Sözlü, yerel seçimlerde hem Adana Büyükşehir Belediyesi’ni hem de 15 ilçede belediye başkanlığını kazanmak için gece, gündüz demeden Adanalı hemşehrilerinin gönüllerine dokunacaklarını, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Seyhan, Yüreğir, Ceyhan, Aladağ ve Tufanbeyli’deki belediye başkan adaylarıyla ve parti teşkilatlarıyla uyum içinde çalışma yürüteceklerini vurguladı.
Adana’nın 100 yıllık geleceğine yön veren projeler ve hizmetlere imza attıklarını, bunları yeni dönemde de devam ettireceklerini kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü “Milliyetçi, üretken belediyecilik anlayışı Cumhur ittifakı ile birlikte Adana’ya bir kez daha mührünü vuracaktır” dedi

470 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339