Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret1685084

Büyükşehir Meclisi gazetecileri unutmadı

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde gazetecilere yaş pasta ikramı

VAHİT ŞAHİN

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 yılının ilk toplantısının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne denk gelmesiyle, mecliste görev yapan gazetecilere yaş pasta ikramı edildi.

Murat Cevheribucak, Ahmet Tanrıverdi ve Ertan Sümer başkanlığında toplanan Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gazeteciler unutulmadı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılmadığı mecliste 1. Başkanvekili Murat Cevheribucak, gündeme geçmeden önce gazeteciler için yaptırdığı yaş pastayı getirtti.  Yaş pastayı gazetecilerle birlikte kesen Cevheribucak, mecliste görev yapan bazı gazetecilere eliyle pasta ikramında bulundu. Gazeteci kökenli meclis üyeleri Mehmet Esendemir, Ramazan Akyürek, Vedat Gündoğan ve CH’li Ulaş Çetinkaya yaş pastayı gazetecilerle birlikte keserlerken, bazı meclis üyeleri yaş pasta kesimine katılan gazetecileri fotoğraf makinelerini alarak, olayı fotoğrafladılar.

Daha sonra gazeteci Mehmet Esendemir ve Ramazan Akyürek ile AK Partili Cumali Altınöz ve CHP’li Ulaş Çetinkaya birer konuşma yaparak gazetecilerin gününü kutladılar.

12 maddeden oluşan gündem maddelerinin tamamı teklif olması nedeniyle ilgili komisyonlara oybirliği ile havale edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclis çalışmalarına yarın saat 14.30’da devam edecek.

271 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351