Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam90
Toplam Ziyaret1687829

Çorlu’da yol sorunu

Karaisalı’nın Çorlu Mahallesi sakinlerinden Ali Kara,“Ana yol, yani Çatalan yolu ile arası 3 kilometre olmasına rağmen yol çok kötü. Arabalarla zor gidiyoruz. Yolun tadilatını kendi imkânlarımızla yapmaya çalışıyoruz, açılan çukur ve hendekleri küre


   Adana iline 65 km, Karaisalı ilçesine 15 km uzaklıkta olan Çorlu Mahallesinin yollarının bozuk olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Çorlu Mahallesi sakinlerinden Ali Kara, “Eskiden köy denilen şimdi ise mahalle olan Çorlu’nun Araplı, Akışlı, Bozukhüsür, Hüsür, Kalaycılar, Kevizli, Konurlu, Sürmeliler ve Cennetli mezraları vardır. Toroslar'ın eteğinde kuruludur. 9 parçadan oluşmuştur. Mahallemizin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Orman yerleşim yeri olup ormancılık da ekonomimizde önemli bir yer tutmaktadır” dedi.

Karaisalı’nın Çorlu Mahallesine bağlı 9 mezranın yolunda hendek savaşı verdiklerini ifade eden Ali Kara, “Ana yol, yani Çatalan yolu ile arası 3 kilometre olmasına rağmen yol çok kötü.  Arabalarla zor gidiyoruz. Yolun tadilatını kendi imkânlarımızla yapmaya çalışıyoruz, açılan çukur ve hendekleri küreklerle dolduruyoruz. O da dağılıyor. Yani buna bir çözüm bulacak kişilere ulaşamıyoruz" diye konuştu.

Araç kullanırken çukurlara düşmemek için sürekli zik-zaklar yaptıklarını söyleyen Ali Kara, araçlarının kullanamaz hale geldiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, “Vuru vuru verdik, koca kayaları devirip otoban genişliğinde yol yaptık. Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli çalışarak 2 aracın geçmekte zorlandığı Kızıldağ yolumuza uçak indirmiş bulunmaktayız” diye övünenler acaba Çorlu Yolu için ne diyecekler?

 

604 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406