Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam308
Toplam Ziyaret1667950

Adana Büyükşehir Belediyesi 11. Oturumunu gerçekleştirdi

MHP’li Meclis Üyesi Ramazan Akyürek, helikopter kazasında şehit olan TSK mensuplarına, dün doğum günü olan MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş’e Allah’tan rahmet dilerken, tüm öğretmenlerin gününü kutlayan bir konuşma yaptı



VAHİT ŞAHİN

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım nın on birinci birleşimini gerçekleştirdi.

Meclis 1. Başkanvekili Murat Cevheribucak,  Meclis katipleri Ertan Sümer ve Ahmet Tanrıverdi başkanlığında toplanan Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde MHP’li üye Ramazan Akyürek gündem dışı kısa bir konuşma yaptı. Akyürek şunları söyledi:

“Bugün TSK’mızın 2 subayı ile 2 astsubayı bir helikopter kazası neticesinde şehit  olmuşlardı. Kendilerine Allah’tan rahmet ailelerine ve Türk Milletine başınız sağ olsun diyorum. Ayrıca 24 Kasım, Öğretmenler Günüydü. Bize ilk harfi öğreten, yetişmemizde ilk emeği olan, yetişmemizde değil, gönül işinin ehli olan öğretmenlerimizin de gününü kutluyorum. Ayrıca, Dünya Türklüğünün ezeli ve ebedi lideri merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de doğum günüydü dün.  Ben cennet mekân başbuğumuza tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Onun çizdiği Türk-İslam ülküsü yolundan yürüyen bütün Türk milliyetçilerini de saygı ile selamlıyorum” dedi.

Daha sonra gündeme geçildi.1,2, 3. Maddeler ilgili komisyonlara oybirliği ile havale edildi.

Murat Cevheribucak 4. maddeyi komisyon raporu okunmadan oylama geçeceği sırada CHP’li Sefa Karadeli’nin yerinden “Bunların komisyon raporu yok mu?” diye sordu. Cevheribucak, “Yok abi” dedi. Ve oylamayı yaptırdı. Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. Ve 6. Maddelerinin komisyon raporları okundu, maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 7, 8 ve 9. Maddelerin komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi çalışmalarına 27 Kasım 2014 Salı günü devam edecek.

ASKİ AÇ-KAPA

ASKİ Genel Kurulu için gerekli çoğunluğun bulunduğunu söyleyen Murat Cevheribucak, konuların ilgili komisyonlarında görüşüldüğünü belirterek, oylamaya sundu, ve ASKİ genel kulunu da kapattı.

276 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339