Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam606
Toplam Ziyaret1668248

Karaisalı Kaymakam Korkutata şehit aileleri ve gazilerle toplandı

Karaisalı’daki gaziler ile birlikte Kore Gazisi Lütfü Ekiz'in evinde toplan Karaisalı Kaymakam Selami Korkutata burada şehit yakınları ve gazileri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.



VAHİT ŞAHİN

Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata, 2003 yılında Mardin’de şehit olan Ramazan Yasdı,  1989 yılında Gümüşhane’de şehit olan Jandarma Ali Gümüştop ile 2016 yılında Van’da şehit olan Polis Memuru Hacı Ahmet Öztürk kabirleri başında ziyaret ederek dua etti.

Karaisalı’daki gaziler ile birlikte Kore Gazisi Lütfü Ekiz'in evinde toplan Karaisalı Kaymakam Selami Korkutata burada şehit yakınları ve gazileri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Korkutata, “Devletimizin her daim sizlerin yanındadır” dedi.

 6 Ağustos 2003 tarihinde saat 22.15 sıralarında Nusaybin yolu üzerinde bulunan Kayacan Mahallesi yol kontrol noktasında, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından nokta görevlilerine önce el bombası atılmış, ardından da uzun namlulu silahlarla ateş açılmıştı. Ramazan Yasdı ve Mürsel Hacıoğlu ağır yaralı olarak Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada yapılan müdahalelere rağmen polis memurları Mürsel Hacıoğlu ve Ramazan Yasdı şehit olmuşlardı.

Gümüşhane İli, Şiran İlçesi Kazağaç J.Krk.K.lığı emrinde görevli iken bölücü terör örgütü mensuplarının karakola saldırısı sonucu 15.08.1989 tarihinde J. Er Ali Gümüştop, şehit olmuştu.

Van'ın İpekyolu ilçesinde teröristlerin polisevi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda ise  27 yaşındaki polis memuru Hacı Ahmet Öztürk şehit düşmüştü.

 

528 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339