Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam587
Toplam Ziyaret1668229

Karaisalı’da Öğrencileri Sevindiren Sürpriz

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı, Karaisalı Belediyesi ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığı’nın işbirliğiyle ‘Gülen Yüzler Üşümesin’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine ayakkabı, mont, atkı, bere ve içerisinde diş fırçası ile diş macunu b

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı, Karaisalı Belediyesi ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığı’nın işbirliğiyle ‘Gülen Yüzler Üşümesin’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine ayakkabı, mont, atkı, bere ve içerisinde diş fırçası ile diş macunu bulunan sağlık paketi hediye edildi.

Gülen Yüzler Üşümesin projesiyle temin edilen ayakkabı, mont, atkı, bere, diş fırçası ve diş macunları Karaisalı’ya bağlı Barakdağı Mahallesi Şehit Bahattin Çelik İlkokulu, Torunsolaklı Mahallesi Hacı Kerim Yılmaz İlkokulu ve Hacılı Mahallesi Şehit Ali Gümüştop İlkokulu’nda eğitim gören minik öğrencilere Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük tarafından hediye edildi.

Öğrencilerle birebir ilgilenen Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları olarak bizler eğitime çok önem veriyoruz. Bu kapsamda bizim hedefimiz milliyetçi, muhafazakar, vatanını ve milletini seven gençler yetiştirmek. Kültürümüzden kopmadan okumak, öğrenmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Dünya Çocuk Hakları Günü’nde minik öğrencilerimizin yüzlerinde ki mutluluğu görmek, bizleri de mutlu etti” dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise konuşmasında, “Kış aylarının ilçemizde soğuk geçmesi ile birlikte, soğuk havada kırsal kesimde okula giden öğrencilerimize ayakkabı, mont, atkı ve bere hediye etmeyi düşündük. Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığı ve belediye başkanlığımızın işbirliğiyle başlattığımız proje sonucu ilkokul öğrencilerimize hediyelerini verdik. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Elimizden geldiği kadar öğrencilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

Şehit Aileleri ve Mahalle Sakinleri Ziyaret Edildi

Dünya Çocuk Hakları gününde Karaisalı’ya bağlı mahallelerde eğitim gören minik öğrencilerin yüzlerini güldürmeyi başaran Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, öğrencilerin yanı sıra Karaisalılı şehitlerin aileleri ve mahalle sakinleriyle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.

Barakdağı mahallesine gerçekleştirilen ziyarette Şehit Bahattin Çelik’in ailesini ziyaret eden Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, ardından Ülkücü Şehit Celal Karasolak’ın kabrini ziyaret ederek, dua okudu. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Kadir Genç'in babası Veysel Genç ile birlikte şehidin Güvenç mahallesinde bulunan kabri ziyaret edildi.

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, Karaisalı’ya gerçekleştirdiği ziyarette rahatsızlığından dolayı evinde yatan vatandaşları da ziyaret ederek, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeyi hasta vatandaşlara hediye etti.

Karaisalı’ya bağlı Güvenç ve Boztahta mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, “Köylü milletin efendisidir. Köylülerimizle bir araya gelip sorularını ve sıkıntılarını dinleyip, önümüzde ki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedik. MHP olarak hem büyükşehir, hem de Adana’nın tüm ilçelerinde seçimi kazanmak için gece gündüz çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

458 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339