Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam447
Toplam Ziyaret1668089

Yusuf İyi partililerle bir araya geldi

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf İyi, partililerle bir araya geldi. Konuklarına lokum be bisküvi ikram eden İyi, “Siyaset dostluk çoğaltma ve düşman azaltma sanatıdır” dedi.

 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Karaisalı Belediye Başkanı olabilmek için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulunan Yusuf İyi, AK parti Karaisalı İlçe Başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kalabalık bir partili grubunun katıldığı toplantıda Yusuf İyi, konuklarına lokum ve bisküvi ikramında bulundu.

Eşi Fadime İyi, aday adayları İbrahim Halit Kuşçu, Yunis Sakarya, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Karaisalı İlçe Yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Yusuf İyi, kısaca kendisini tanıttı. İyi, 2014 yılındaki seçimde az bir oy farkıyla seçimi kaybettiğini hatırlatarak, “2014 yılında Cumhurbaşkanımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kader arkadaşlığı yaptım. AK Parti’nin ak kadroları ile mücadele verdim” dedi.

İyi, “Bal, bal, bal diyorum ama ağzım tatlanmıyor. Şimdi de proje proje diyorlar ama ilçenin bir kazancı olmuyor. Ama ben şunu açık yüreklilikle söylüyorum ki aday olur ve seçilirsem ilçede işsiz kimse kalmayacaktır, bunun vaadini verebilirim” dedi.

5 yıl önce Karaisalı’nın nüfusunun 22.830 olduğunu şimdi ise Karaisalı’nın nüfusunun 21350’ye düştüğüne dikkat çeken İyi, “İlçemiz küçülmüştür. Ama ben başkan olduğumda istihdamı artıracağım ve ilçemizi büyüteceğim. Devletimiz ile belediyemizin gücünü birleştireceğim. Biz doyduğumuz yerde değil, doğduğumuz yerde yaşamak istiyoruz. Avrupa’da ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde gördüğümüz güzel şeylerin aynısını ilçemize getirmek istiyoruz” dedi.

İyi, konuşmasının sonunda aday adaylığının başta kendisine, ilçeye, Adana’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasında dileğinde bulunduktan sonra, aday gösterilmezse de partinin adayının yanında mücadele edeceğin sözünü verdi.

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici, konuşmalarından dolayı Yusuf iyi’yi kutladı ve başarılar diledi.

 

977 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436