Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam834
Toplam Ziyaret1681919

Aday adayı İlyas Karabulut’tan basın toplantısı

AK Parti’den Karaisalı Belediye Başkanlığı’na adayı olan İlyas Karabulut, “AK Belediyeciliği 31 Mart’ta sergileyeceğiz, bundan hiçbir kuşkum yok” dedi.

 

AK Parti’den Karaisalı Belediye Başkanlığı’na adayı olan İlyas Karabulut, “AK Belediyeciliği 31 Mart’ta sergileyeceğiz, bundan hiçbir kuşkum yok” dedi.

Karabulut, aday adaylığı başvurusunu 7 Kasım 2018 tarihinde yaptıktan sonra ilk kez resmi olarak aday adaylığını AK Parti Karaisalı İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Toplantı öncesi törene katılan herkese baklava ikramında yapan İlyas Karabulut’a başta İlçe Başkanı Mustafa Ekici olmak üzere herkes teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Karabulut, Karaisalı’nın AK Parti kurulduktan sonra hep destek olduğunu belirterek, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimi de partisinin kazanacağını söyledi. Karabulut, “AK Belediyeciliği 31 Mart’ta sergileyeceğiz, bundan hiçbir kuşkum yok” dedi.

Karabulut küçük yaşlarda siyasete atıldığını belirterek, bugün 80 bin nüfuslu olan Yeşilyurt Mahalle muhtarlığı yaptığını hatırlattı. Milletvekilliği adayı da olduğunu, ayrıca İl Genel Meclis Başkanlığı hizmetinde de bulunduğunu kaydeden Karabulut, Karaisalı’ya birçok yatırım ve hizmetlerin bu dönemde gelmeye başladığını açıkladı.

Karaisalı’da tarım, hayvancılık, turizm ve diğer alanlarda yapacakları hizmetlerin projelerinin hazır olduğuna vurgu yapan İlyas Karabulut, KaraisalI’da ilk müteahhitlik hizmetini de kendisnin yaptığını söyledi. Başkan seçilmesi halinde arsa üretimi yaparak halka ucuz arsalar vereceğini belirten Karabulut, Karaisalı-Adana yolunu ise duble yol haline getirmek için hükümetle ortak çalışmalar yürüteceğini bildirdi. Pozantı- Karaisalı yolunu da hizmete sokacaklarını ifade eden Karabulut,  diğer aday adaylarına da başarılar dileyerek, “Kim aday olursa arkasında duracağım. Küsmece, darılmaca yok” sözünü de verdi.

 

776 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398