Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam628
Toplam Ziyaret1668270

Kadir Günaltın aday adaylığı başvurusunu yaptı

Günaltın,”Karaisalı iyi yönetilmedi”

Etekli Köyünden olan Kadir Günaltın, AK Parti Karaisalı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi iken şimdi de Karaisalı Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Günaltın başvuru dosyasını AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici’ye verirken, Karaisalı’nın iyi yönetilmediğine vurgu yaparak, “Cennet Karaisalı’mıza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde, bir parçası olmaktan onur duyduğum AK Parti'den Karaisalı Belediye Başkanlığı aday adaylığımı şuan itibariyle kamuoyu önünde açıklamaktan gurur duyuyorum“ dedi.

Günaltın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Doğduğum, büyüdüğüm,havasını kokladığım,huzuru gördüğüm ama iyi yönetilmediğinden emin olduğum cennet Karaisalı’mıza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki Yerel Seçimlerde,bir parçası olmaktan onur duyduğum AK Parti'den Karaisalı Belediye Başkanlığı aday adaylığımı şuan itibariyle kamuoyu önünde açıklamaktan gurur duyuyorum.

Hemen belirtmeliyim ki, bu karar birkaç günde alınmış bir karar değildir. 1yılı aşkın bir sürenin sonunda,farklı ortamlarda,konu açıldıkça partili veya partisiz birçok insandan aldığım olumlu,sıcak,teşvik edici mesajlar sayesinde olmuştur. Yapılan 3 farklı seçim anketlerinde açık ara oy farkıyla hep birinci olarak çıkmam neticesinde olgunlaşmış bir karardır. Ve bu karar hiçbir kişisel hesap,hırs ve ihtiras içermemektedir,gelecekte de içermeyecektir!Bu göreve Karaisalı’nın hep daha fazlasını Hak ettiğinî düşündüğüm için,Karaisalılara ,daha iyi hizmetler sunabileceğime inandığım için talip oluyorum.Beni bu özel günümde yalnız bırakmayan başta ilçe başkanımız sayın Mustafa Ekici ye, kıymetli muhtarlarımıza ve değerli dostlarıma teşekkürü bir borç bilir Saygılar sunarım.”

607 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339