Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam232
Toplam Ziyaret1692441

Karaisalılı Ali Coşkun Seyhan’a talip

Çakallı Köyünden olan Coşkun,“Hamasi nutuklarla değil, çalışılmış, mücadelesi verilmiş, nokta atışı projelerle Seyhanımızı AK Belediyecilikle tanıştırmaya niyet ettik. Biz Adana aşığıyız” dedi.

 

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Ali Coşkun, “Seyhan’ın hakettiği noktada olmadığını düşünüyorum. İnşallah çok güçlü projelerle, altını çizerek belirtiyorum “adı değil, içeriği proje olan çalışmalarla” Seyhanımıza büyük bir vizyon katacağız” dedi.

Coşkun basınla bir araya geldiği toplantıdaki açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“2014 yılından bu yana AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi olarak Adanamıza, Seyhanımıza hizmet etmeye çalışıyorum.Bir Adanalı, bir Adana sevdalısı olarak bu süreçte mahalle mahalle, sokak sokak meclis üyesi olduğum Seyhan’ın her noktasını arşınlamaya, ulaşmadık hemşehrimi bırakmama niyeti ile hareket ettim. Bir Belediye Meclis üyesi olarak karşılaştığım sorunlarla ilgili ne yazık ki son kararı verecek noktada değildim.Seyhanımızın hizmet alamadığı, sokak sokak yaptığım tespitlerle sorunların hat safhaya çıktığını görmem hasebi ile artık yeni bir sürece dair yol almaya karar verdim.Yaklaşık 1 yıldır 8 kişilik alanlarında uzman ekibimle, Seyhanımızın 96 mahallesini dolaşarak, demografik yapıdan sosyo ekonomik yapıya, altyapıdan sosyal donatılara kadar her noktada eksikleri ve yapılması gerekenleri tespit ederek tabir yerinde ise Seyhan’ın röntgenini ortaya koyduk.Mahalle mahalle ürettiğimiz çözüm ve projeler haricinde yine uzman ekibimin araştırma ve çalışmaları ile dünyada kendisini ispatlamış 15 projeyi, yasalarımıza ve Seyhanımıza uyarlayarak hazır hale getirdik.Ve artık Adanamızın gerçek hizmete kavuşması için, gerçekten sorunlarının çözülmesi için niyetimizi ortaya koyma vakti.

Hamasi nutuklarla değil, çalışılmış, mücadelesi verilmiş, nokta atışı projelerle Seyhanımızı AK Belediyecilikle tanıştırmaya niyet ettik. Biz Adana aşığıyız. Burada doğmuş, burada büyümüş ve Allah nasip ederse burada son nefesini vermeye niyetli bir kardeşiniz olarak, Seyhan’ın hakettiği noktada olmadığını düşünüyorum. İnşallah çok güçlü projelerle, altını çizerek belirtiyorum “adı değil, içeriği proje olan çalışmalarla” Seyhanımıza büyük bir vizyon katacağız.

Bizler belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını, bunların zaten asli görevler olduğunu düşünüyoruz. Ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesi ile gönül ve vizyon belediyeciliği yapmaya niyetliyiz.

Adanımızda ne yazık ki bir türlü oluşturulamayan kentlilik bilincini oluşturacak, bu şehri ve Seyhanımızı bir ve beraber kılacak adımlara atmaya ve birlikte başarmaya niyet ederek yola çıkıyoruz."

 

539 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217