Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam284
Toplam Ziyaret1679403

Başkan Fikret Yeni,'Önceliklerimizden biri de eğitim'

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması sebebiyle yayımladığı mesajda, "Eğitim, okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri ve iddiaları olan bir nesle sahip olmanın yegane yoludur. Onun için hükümetlerimizin

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması sebebiyle yayımladığı mesajda, "Eğitim, okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri ve iddiaları olan bir nesle sahip olmanın yegane yoludur. Onun için hükümetlerimizin önceliklerinden biri de eğitimdir" dedi.

Başkan Fikret Yeni, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması münasebetiyle mesaj yayımladı. Eğitimin, okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri ve iddiaları olan bir nesle sahip olmanın yegane yolu olduğunu belirten Başkan Fikret Yeni, mesajında şunlara yer verdi:
"Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak, 2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonuyla buluşturacak olan temel unsur da yine eğitimdir. Bu anlayışla, hükümetlerimiz son 16 yıldır eğitim konusunu adalet, emniyet, sağlıkla beraber ana önceliklerinden biri yaptı. Bütçede aslan payını daima eğitime vererek, tüm çocuklarımızın ücretsiz, kaliteli ve modern bir eğitime sahip olması için önemli reformlar gerçekleştirdi. Ücretsiz ders kitaplarından yeni dersliklere, müfredat güncellemelerinden öğretmen atamalarına kadar hemen her alanda daha önce hayal dahi edilemeyen adımları attı.
Önümüzdeki dönemde de günün ihtiyaçlarına, milletimizden gelen taleplere ve ülkemizin önceliklerine göre eğitim reformlarını sürdürecektir. Ana gayemiz, milli ve manevi değerleriyle barışık, ülkesini seven, nitelikli, özgür, evrensel ile yereli mezcetmiş başarılı nesiller yetiştirmektir.
Bu düşüncelerle, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk kez okul heyecanı yaşayan yavrularımız başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, ailelerimiz ve eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

217 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613