Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam672
Toplam Ziyaret1669058

AKAPDER YENİ EĞİTİM YILINI KUTADI

AKAPDER Başkanı Yunus Sakarya, “2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ankara’daki Adana Karaisalılar, Aladağlılar ve Pozantı ilçeleri bir araya gelerek kısa adı (AKAPDER) Başkanı Yunus Sakarya, yeni eğitim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Sakarya yaptığı yazılı açıklamada, “AKAPDER, Kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek, öğrenci yurdu açmak amacıyla kurulmuş olan dernektir. Derneğimiz eğitime imkânlarımız dâhilinde destek olmaktadır. Bizleri başarıya ulaştıracak en önemli kurum okul, en önemli araç eğitimdir” dedi.

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamağın okul olduğunu ifade eden Sakarya şunları ifade etti:

“Okul, çocuklarımızı hayata hazırlayan ve eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan bir eğitim yuvasıdır. Ülkemizin aydınlık geleceğinin güvencesi olan sevgili öğrencilerimiz de hepimizin en değerli varlıklarıdır. Bu değerli varlıklarımızın sorumluluklarının bilincinde, bilgi üreten ve değerlendiren, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık kişiler olarak yetişmesi büyük bir önem taşımaktadır. Milli ve manevi değerlerimize bağlı, aynı zamanda çağdaş becerilere sahip, evrensel değerlere saygılı, dünya gerçeklerini yorumlayabilecek bilgi, birikim ve özgüvenle yoğrulmuş nesiller yetiştirmek ülkemizin geleceği için yapılmış en büyük yatırımdır. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

264 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339