Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam243
Toplam Ziyaret1684998

Yusuf Delikoca Büyükşehir’de Daire Başkanı oldu

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürü iken Hüseyin Sözlü tarafından da takdir edilen Yusuf Delikoca, şimdi de daire başkanı oldu.



MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin takdir ettiği tarihçi araştırmacı Yazar Yusuf Delikoca’yı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Daire Başkanı olarak atadı.

Torosların kültürünü inceleyerek kitaplaştıran ve 3 kitabına da da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önsöz yazdığı Yusuf Delikoca, Daire Başkanlığına atandı.
Siyasete göz kırpan Delikoca, Sitemize yaptığı açıklamada, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü Bey tarafından şahsıma tevdi edilen Daire Başkanlığı görevini en iyi şekilde ifa edeceğim. Sayın Başkanımıza şükranlarımı sunuyor, onun bize olan güvenine layık olmaya çalışacağım. Memleketimizin her köşesinde Adanalı hemşerilerimize hizmet etmeye ve çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz. 2019 Yerel seçimlerinde başta Adana Büyükşehir'de ve memleketimiz Aladağ'da olmak üzere tüm ilçelerimizde Üç Hilal'li bayrağımızı dalgalandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1805 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231