Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam402
Toplam Ziyaret1668044

Aladağ'da şampiyon Sivişlispor oldu

Şampiyon olan Sivişlispor'a kupasını AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, 2. olan Soğukolukspor'a madalyalarını Aladağ İlçe Kaymakamı Abdullah Demirdağ verdi.

Aladağ Belediyesinin 3. kez düzenlemiş olduğu köyler arası futbol turnuvası, bu kez Afrin Şehitlerinin adı verilerek yapıldı.

Aladağ Afrin Şehitleri Futbol Turnuvası 5 grup 26 takımdan oluşdu. Turnuva sonucunda Soğukolukspor 2. olurken, Sivişlispor şampiyon olarak kupayı havaya kaldırdı.

Futbol Turnuvasına Aladağ halkı yoğun ilgi gösterdi. Final maçı öncesi Aladağ veteran takımları arasında dostluk maçı turnuvaya renk kattı.

Veteran kırmızı ve beyaz takımlarında; AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Aladağ İlçe Başkanı Adem Yılmaz, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, AK Parti Adana İl Başkan Vekili Şerif Güler, İl Başkan Yardımcısı Hasan Dönmez, Aladağ İlçe Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Amatör Futbol Şube Başkanı Ahmet Bozan forma giyen isimler arasındaydı.

Şampiyon olan Sivişlispor'a kupasını AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik verdi.Futbol Turnuvasında 2. olan Soğukolukspor'a madalyalarını Aladağ İlçe Kaymakamı Abdullah Demirdağ verdi.

Milletvekili Dağlı "Turnuvanın dostluk, kardeşlik, birlik-beraberlik içinde her yıl devam etmesini diliyorum. Bu turnuvayı güzelleştiren Aladağ halkına ve turnuvayı düzenleyen Aladağ Belediye Başkanımız Mustafa Akgedik'e teşekkür ederim" dedi.

Aladağ Belediye Başkanı Akgedik "Aladağ Afrin Şehitleri Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara ve organizasyonda emeği geçen Hüseyin Ayanoğlu ve tertip komitesine teşekkür ederim. Sivişlispor ile Karaisalı Şampiyonu arasında Toraslar Süper Kupa maçını yapmak istiyoruz. Özellikle ilgisini turnuvadan esirgemeyen tüm Aladağlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

374 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436