Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam962
Toplam Ziyaret1669348

İYİ Parti Aytaç Durak’ı savundu

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, “Kimse vefasızlık etmemeli. Ben dahil on binlerce Adanalı ve Karaisalılı Aytaç Durak, Sözlü’yü desteklediği için oy verdik. Durak desteklemeseydi seçilemezdi”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün 4 Ağustos 2018 Günü Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde “Karaisalılara Karaisalılardan daha fazla hizmet ettim” beyanatına karşılık İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 2009-2014  Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat’dan geldi. Polat, “Vefasızlık Sayın Sözlü’ye yakışmadı. İnsan biraz da teşekkür etmesini bilmeli” dedi.

Polat sitemize yaptığı yazılı açıklamada, ”Sayın Sözlü “Karaisalı’ya Aytaç Durak’tan daha fazla hizmet ettim” demiş. Çok üzüldüm. Bunu dememeliydi. Hemşerimiz Aytaç Durak’ı 5 dönem omuzlayarak seçtik. Sağ olsun bizleri hiç mahcup etmedi. Şehrimize Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığını da getirdi. Kimse vefasızlık etmemeli. Ben dahil on binlerce Adanalı ve Karaisalılı Aytaç Durak, Sözlü’yü desteklediği için oy verdik. Durak desteklemeseydi seçilemezdi” dedi.

Aytaç Durak’ın 1963’te DSİ İçme Suları Şefi, 1965’te de Köy Hizmetleri (eski adı Yol, Su, Elektrik) Müdürü olduğunda şimdiki belediye başkanlarının daha doğmadığını söyleyen Sıtkı Polat şu ifadeleri kullandı:

“Onun bölgemize o kıt kanaat imkanlarla nasıl hizmet ettiğini elbette bilemezler. Aytaç Durak, 1965’te Osmaniye dahil Adana’ya bağlı 720 köye yol, su ve elektrik hizmetleri götürdü. Aladağ’ın en ücra köyü Karahan çeşmesi üzerinde bile 1965 tarihi vardır. Önceleri Aladağ ve Pozantı Karaisalı’ya bağlıydı. Hatta şu anda Osmaniye ve Saimbeyli halkı Durak’ın 54 yıl önce getirdiği suyu içmektedir. Aytaç Durak, Türkiye Belediyeler Birliği ve 5 dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparak Karaisalı tarihine geçti. Durak zamanında Belediye personelinin yarısı Karaisalılı idi. Ama Sözlü göreve gelir gelmez çoğunu çıkarttı.

Siz Karaisalılı hemşerilerim her zaman Durak Ailesi hangi partide ise o partiye oy vererek Aytaç Bey’in seçilmesini sağladınız. Karaisalı’da da MHP, ilk ve son defa sadece Durak zamanında birinci parti olmuşken şimdi çok gerilerde.”

Durak’ın Karaisalılıların hep abisi ve babası olduğunu kaydeden İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat,”Aytaç Durak’ın Karaisalı’ya yaptırdığı arıtma tesisinden Üçürge deresine şimdi pis su akıyor. Vefasızlık Sayın Sözlü’ye yakışmadı. İnsan biraz da teşekkür etmesini bilmeli” görüşünü savundu.

606 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173