Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam374
Toplam Ziyaret1681459

Manavgat'ta Karaisalı Yaylası var

Antalya'nın manavgat İlçesinde bulunan Karaisalı Yaylasında kitaplar okuyrları ile buluştu.

Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi tarafından 2012 yılında başlatılan 'Yaylada Kitap Okuma' kampanyası kapsamında 6 yılda 15 bin okur kitapla buluşturuldu.
Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi gezici birimi, Manavgat Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen 'Yaylada Kitap Okuma' kampanyası kapsamında Taşkesiği, Uzunkaye, Sülek, Hocalı, Taşbaşı, Aşağı Çenger, Yukarı Çenger, Boğazyurt, Senir, Güneycik, Karaisalı, Alaybeyler, İki Evciler, Karakaya, Namaras ve Karabul yaylalarında vatandaşlara ve çocuklara ödünç kitap ulaştırdı.
Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hidayet Oktay, her hafta yaylalara giderek vatandaşları kitapla buluşturduklarını belirterek, “Uzun yaz günlerinde en güzel zaman geçirme aracı olan kitaplar elbette bu coğrafyada en iyi yaylada okunur. Toros Dağlarının serinliğinde zirvede edebiyatın duayen kalemlerinin kitapları ile vatandaşlarımızı kitapla buluşturuyoruz" dedi.
YAYLADA İMZA GÜNÜ YAPILIYOR
Projenin 2012 yılında Manavgat Belediyesi'nin desteğiyle başladığını söyleyen Oktay, “6 yılda toplam 15 bin kitabı okurla buluşturduk. Vatandaşlarımızın yoğun olarak çıktıkları yaylalara her hafta çıkarak yayla sakinlerimize istedikleri kitapları veriyoruz. Her yıl bir yazarımız da yaylada imza günü düzenliyor. Yazarımız kitaplarını kütüphanemiz adına okurlarına imzalıyor. 2017 yılında çocuk edebiyatının başarılı kaleme Erdal Kara kitaplarını imzaladı. Bu sene de Halil Yıldırım kitaplarını yayla sakinlerine imzaladı" dedi.

453 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704