Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam306
Toplam Ziyaret1667948

Nejat Çoğal’dan büyük başarı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Karaisalılı Araştırmacı-Yazar aynı zamanda AKAPDER’in Genel Başkan Yardımcısı Nejat Çoğal’ın bugüne kadar yazdığı 3 kitabı, TBMM, Milli Kütüphane ve Kültür Bakanlığı’na bağlı kütüphanelere girmeyi başardı.



Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Karaisalılı Araştırmacı-Yazar aynı zamanda Adana Karaisalı Aladağ Pozantılılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKAPDER)’in Genel Başkan Yardımcısı Nejat Çoğal’ın bugüne kadar yazdığı 3 kitabı, TBMM, Milli Kütüphane ve Kültür Bakanlığı’na bağlı kütüphanelere girmeyi başardı. Çoğal, şuan 4.kitabını yazıyor.

Hürriyet Çukurova /Gap ekinde bugün yayınlanan haberde şöyle denildi:

“Araştırmacı kimliği ile geride kalıcı eserler bırakmak için birikimlerini kağıda döktüğünü ve kitaplaştırdığını ifade eden Çoğal, “Kıbrıs’ta Nafile Çözüm Arayışları:Talat-Hristofyas Süreci”, “AB’nin Türkiye Paradoksu “ ve “KBİB ve Türkiye Açısından önemi” kitaplarını yazdı. Nejat Çoğal, şuan dördüncü kitabı olan “Gümrük ve Dış Ticareti” yazıyor.

ZORU BAŞARDI

Yazar Çoğal, basılı kitaplarını Milli Kütüphane, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kütüphanesi ve Kültür Bakanlığı’nın tüm kütüphanelerine girdiğini belirterek, “Bir kitabın buralara girmesi elbette kolay değil. Komisyon seçerek alıyor. Yazmayı seviyorum ve kitaplarımın bu önemli kütüphaneler sayesinde milyonlarca insana ulaşıyor olması benim en büyük mutluluğum. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.”


 

1340 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436