Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam860
Toplam Ziyaret1681945

İşte vatandaş duyarlılığı

“İlla ki birilerinin ölmesi mi lazım?”


Pazar Günü Karaisalı Yanık Değirmen mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 18 kişi yalanmıştı. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden tepkiler gösterildi. Bunlardan biri de Emrah Demir isimli bir vatandaşımız oldu. Emrah demir “Bir yerin ve bir yerlerin hataların düzeltilmesi için illaki birinin veya insanların ölmesi mi lazım?” diye sordu.



Herkesin ortak düşünce ve duygularına tercüman olan Emrah Demir’in işte paylaşımı ve aynen sunuyoruz:

“Sayın. Belediye Başkanım, Sayın İlçe başkanlarım, değerli Muhtarlarım. Ve çok kıymetli Karaisalılı büyüklerim. Son 1'yılda Karaisalı- Karahan arasında 4 veya 5 maddi hasarlı, ölümlü, yaralanmalı, kazalar meydana geldi. Ve bunun daha öncesi de var. Neden hiç kimse çıkıpta buna bir çözüm aramıyor. Niye hiç kimse müdahale etmiyor. Niye ilçemize bir bölünmüş yol yapılmıyor. Niye ilçemizde bölünmüş yok. Ceyhan'a, İmamoğlun'a, Kozan'a, Karataş'a yapılıyor, neden Karaisalı'ya yapılmıyor. Karaisalı'mızın diğer ilçelerden neyi eksik? Yaz aylarının gelmesiyle, turizm ve Yayla Sezonlarının, açılmasıyla yollar artık kaldırmıyor. Trafik çok yoğun oluyor, kazalar böyle meydana geliyor. Artık buna bir çözüm bulunmalı siyasi yetkililerimiz büyüklerimiz buna el atmalı, ilçemiz için birlik ve beraberlik olunmalı diyorum.
Bir diğer konu ise Kaksan Kireç'in oradaki keskin virajın düzeltilmesidir. Karayollarının meyillini yükseltmesi sonucu orada da bir çok maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Ben şahsım adıma bu virajın düzeltilmesi için defalarca Karayollarına dilekçe yazdım. Ama bir kişinin yazmasıyla çabasıyla olmuyor. Böyle yerlere çözüm bulunulmalı birlik olunmalı ama maalesef ben bunu göremiyorum. Bir yerin ve bir yerlerin hataların düzeltilmesi için illaki birinin veya insanların ölmesi mi lazım? Değerli ilçe sakinlerim. Lütfen duyarlı olalım. İleri görüşlü olmamız lazım. Ben buradan siyasi yetkilileri ve ilçemizin önde gelenlerini sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Israrla. Bu yazımda art niyet yoktur, hiçbir siyasi yetkili kişi veya büyüklerim üzerine alınmasın.”

844 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398